GymBeam Kurkumin + Vitamín E 90 kaps.

Produkt GymBeam Kurkumin + Vitamín E 90 kaps. z kategorie ostatní od výrobce GymBeam najdete na Sportlog.cz za 209 Kč. Celý popis 209 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kurkumin + Vitamín E je doplněk, který v sobě spojuje bioaktivní látku z kurkumy v podobě kurkuminu a vitamínu E. Samotný kurkumin je spojován s mnoha blahodárnými účinky na organismus. Vitamín E pak přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Jejich spojení ocení každý, kdo chce maximálně podpořit své zdraví a vitalitu.

Kurkumin + Vitamín E - funkční doplněk, který pomáhá s ochranou buněk před oxidačním stresem

Kurkumin + Vitamín E je spojení bioaktivní látky z kurkumy a populárního vitamínu. Samotný kurkumin z extraktu kurkumy je spojován s mnoha blahodárnými účinky na organismus. Přítomný vitamín E zase díky svým antioxidačním schopnostem přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Příčina vzniku tohoto stresu spočívá v nerovnováze mezi volnými radikály a antioxidanty v našem organismu, které jsou jeho běžnou součástí. Vitamín E může pomoci následky tohoto nepoměru zmírnit. Kurkumin + Vitamín E je tak ideálním spojením pro každého, kdo chce maximálně podpořit své zdraví a vitalitu.

Kurkumin + Vitamín E a jeho výhody

  • obsahuje funkční množství kurkuminu a vitamínu E
  • přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem
  • může pomoci zmírnit následky nepoměru mezi volnými radikály a antioxidanty
  • má mnoho blahodárných účinků
  • je vhodný i pro vegany
  • ocení ho každý, kdo chce maximálně podpořit své zdraví a vitalitu

Složení

Extrakt z kurkumy (Curcuma longa) (95% kurkumin), vitamín E (DL- alfa tokoferylacetát), objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza, fosforečnan vápenatý), maltodextrin, modifikovaný škrob, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), leštící látky (mastné kyseliny).

Dávkování

Užívejte 2 tablety denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty2 tablety*RI
Extrakt z kurkumy210,52 mg-
- kurkumin200 mg-
vitamín E (DL-alfa-tokoferylacetát)18 mg150 %

*Referenční příjem průměrného dospělého člověka (8400 kJ / 2000 kcal).

Upozornění

Doplněk výživy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určený pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8586022210570 Značka: GymBeam Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek