GymBeam Kozlík lékařský 60 kaps

Produkt GymBeam Kozlík lékařský 60 kaps z kategorie zdraví od výrobce GymBeam najdete na Sportlog.cz za 229 Kč. Celý popis 229 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kozlík lékařský je léčivá bylina se zklidňujícími účinky na nervový systém. Přirozenou cestou pomáhá zlepšit kvalitu spánku a urychluje usínání. Kromě toho uvolňuje úzkosti, pomáhá při pocitech vyčerpanosti, únavy, ale i ve stresových situacích. Uvolňuje svalové napětí, potlačuje svalové křeče a dokáže eliminovat i menstruační křeče a bolesti.

Kozlík lékařský se zklidňujícími účinky na nervový systém urychluje usínání, zlepšuje kvalitu spánku, zmírňuje vyčerpání a stres

Kozlík lékařský je léčivá bylina, která je již staletí známá svými zklidňujícími účinky na nervový systém [1]. Vděčí za to silicím, aktivním složkám, které jsou zodpovědné za její uklidňující a regenerační účinek. Přirozenou cestou pomáhá zlepšit kvalitu spánku, léčí nespavost a urychluje usínání [1], [2]. A to díky své schopnosti zvýšit hladinu GABA v mozku, která má ve větším množství sedativní účinky [3],[4]. GABA nebo gama-amino kyselina máselná pomáhá také v regulaci nervových buněk a uvolnění úzkostí [5].

Kozlík neslouží však jen na usínání a překonávání úzkosti či depresí, pomáhá při pocitech vyčerpanosti, únavy, působí uklidňujícím dojmem při nervovém napětí, ale i ve stresových situacích – potlačuje jak fyzický, tak i psychický stres, a zmírňuje syndrom neklidných nohou [6],[7],[8]. Tato bylina redukuje bolesti hlavy, uklidňuje bušení srdce, a její účinné látky regulují činnost srdečních svalů a koronárních cév, čímž snižují krevní tlak[9]. Uvolňuje svalové napětí, potlačuje svalové křeče a dokáže eliminovat i menstruační křeče a bolesti [10] [11].V porovnání s jinými suplementy na spaní má velkou výhodu – nevyvolává závislost.

Kozlík lékařský a jeho výhody

  • léčivá bylin
  • zlepšuje kvalitu spánku, zkracuje čas usínánía
  • má zklidňující účinky na nervový systém
  • zmírňuje stres, napětí a nervozitu
  • zmírňuje vyčerpání a únavu
  • pomáhá překonávat úzkost, deprese a neurózy
  • je účinný při svalových a menstruačních křečích
  • zmírňuje příznaky migrény a bolesti hlavy
  • snižuje krevní tlak
  • působí proti nadýmání a pálení žáhy

Složení

Extrakt z kozlíku lékařského (Valeriana officinalis) (0,8 % kyseliny valerenová), protispékavé činidlo (stearan hořečnatý), želatinová kapsle.

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně před spaním.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty1 dávka (1 kaps)
Extrakt z kozlíku lékařského (Valeriana officinalis)500 mg
- kyselina valerenová4 mg

Upozornění

Doplněk výživy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8588006751680 Značka: GymBeam Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek