GymBeam Kloubní výživa Articular Drink 390 g

Produkt GymBeam Kloubní výživa Articular Drink 390 g z kategorie kloubní výživa od výrobce GymBeam najdete na Sportlog.cz za 369 Kč. Celý popis 369 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Articular Drink je komplexní kloubní výživa v nápoji, která chrání zdraví celého pohybového aparátu a pojivové tkáně. Podporuje obnovu a regeneraci vazů, kloubů, chrupavek, pomáhá prodloužit vitalitu a sílu kloubů. Pomocí Articular Drink budou vaše klouby v bezpečí. Obsahuje unikátní formuli s účinnými látkami, jako MSM, chondroitin, glukosamin, RunCollg kolagenové peptidy a 7 klíčových vitamínů pro zdraví kloubů a chrupavek.

Articular Drink - komplexní kloubní výživa v chutném nápoji, která obsahuje ověřené účinné látky, jako MSM, glukosamin a chondroitin, ale i RunCollg peptidy a 7 klíčových vitamínů

Articular Drink je komplexní kloubní výživa v nápoji, kterou oceníte při ochraně zdraví pohybového aparátu a pojivové tkáně - je výbornou prevencí proti úrazům. Kromě toho podporuje obnovu a regeneraci vazů, kloubů, chrupavek, pomáhá prodloužit vitalitu a sílu kloubů, které jsou ohroženy, ať už kvůli rostoucímu věku, nadměrné zátěži nebo sportovní aktivitě.

Pomocí Articular Drink budou vaše klouby v bezpečí. Vděčí za to unikátní formuli na obnovu kloubů, ve které nechybějí ověřené účinné složky, jako MSM, chondroitin a glukosamin, stejně tak i prémiové RunCollg kolagenové peptidy. Kromě toho obsahuje i 7 klíčových vitamínů nezbytných pro zdraví kloubů a chrupavek.

Articular Drink a jeho účinné látky

  • Kolagenové peptidy RunCollg - patentovaná formule enzymaticky hydrolyzovaného kolagenu s vitamínem C. Kolagen tvoří strukturu kostí a kloubů, vazů, chrupavky a kůže. Vyživuje klouby, zlepšuje pohyblivost, brání stárnutí kloubů a zmírňuje jejich bolestivost. Pro dosažení co nejvyšší využitelnosti prošel kolagen procesem hydrolýzy. Hydrolyzovaný kolagen je tedy směs bílkovin - malých aminokyselin, které se rychle absorbují do krevního oběhu a zde pomáhají formulovat nový kolagen v těle.
  • Glukosamin - je aminokyselina, která se přirozeně vyskytuje v těle, a je základní stavební jednotkou chrupavky kloubů. Je nezbytná pro správnou funkci kloubů a přispívá k jejich ochraně před poškozením. Brání také bolesti a zánětům kloubů, dodává chrupavkám a šlachám pružnost a elasticitu.
  • MSM (metylsulfonylmetan) - je organická sloučenina nezbytná pro zdraví všech tkání v těle. Výrazně zvyšuje zdraví kloubů, jejich flexibilitu a pohyblivost, zmírňuje záněty, otoky a redukuje bolest. Podporuje také tvorbu kolagenu a vitamínů C, H, B5 a B12.
  • Chondroitin sulfát - je zastoupen v mezibuněčné hmotě chrupavky, kde vyživuje a stimuluje produkci důležitých látek pro chrupavky kloubů. Chrání chrupavky před destrukcí a poškozením, stejně tak má příznivý vliv proti bolesti a zánětu kloubů.
  • Kyselina L-askorbová (Vitamín C) - kromě toho, že podporuje funkci imunitního systému, urychluje také hojení a udržuje tkáně a kosti zdravé a v kondici. Pomáhá zužitkování vápníku, železa a aminokyselin, například při tvorbě a regeneraci kolagenu, kostí a šlach.
  • Vitamíny -obsahuje 7 vitamínů nezbytných pro procesy podpory v kostní tkáni a zabránění degradačním procesům.

Articular Drink a jeho výhody

  • komplexní kloubní výživa
  • obsahuje 4 účinné látky (MSM, chondroitin, glukosamin)
  • je obohacen o prémiové hydrolyzované peptidy RunCollg
  • je obohacen o celou řadu vitamínů
  • má rychlou vstřebatelnost
  • podporuje zdraví celého pohybového aparátu
  • chrání, obnovuje a regeneruje chrupavky, vazy a klouby
  • podporuje silné klouby, kosti a chrupavky
  • pomáhá při zánětech a otocích
  • redukuje bolesti kloubů a kostí
  • dodává kloubům pružnost a elasticitu
  • poslouží i jako výborná prevence
  • má výbornou chuť

Složení

Příchuť pomeranč: hydrolyzované kolagenové peptidy, maltodextrin, glukosamin sulfát, MSM (metylsulfonylmetan), vitamín C (kyselina askorbová), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), přírodní aroma, chondroitin sulfát, barvivo (betakaroteny), sladidlo (sukralóza), vitamín E (tokoferol), vitamín D3 (cholekalciferol), vitamín B1 (thiamin), vitamín B6 (pyridoxin), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B9 (kyselina listová).

Příchuť malina: hydrolyzované kolagenové peptidy, maltodextrin, glukosamin sulfát, MSM (metylsulfonylmetan), vitamín C (kyselina askorbová), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), přírodní aroma, chondroitin sulfát, barvivo (červená řepa), sladidlo (sukralóza), vitamín E (tokoferol), vitamín D3 (cholekalciferol), vitamín B1 (thiamin), vitamín B6 (pyridoxin), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B9 (kyselina listová).

Dávkování

Do sklenice s objemem 2 dcl nasypte jednu odměrku (13 g) výživového doplňku, zalijte vodou a dobře promíchejte. Doporučujeme užívat 1 až 2-krát denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty1 dávka (13 g)
Energetická hodnota155,5 kJ / 36,6 kcal
Tuky0,005 g
z toho nasycené0 g
Sacharidy3 g
z toho cukry0,2 g
Bílkoviny6,72 g
Sůl0 g
Hydrolyzované kolagenové peptidy7000 mg
Glukosamin sulfát800 mg
Chondroitin150 mg
MSM (metylsulfonylmetan)800 mg
Vitamín C500 mg
Vitamín B15 mg
Vitamín B23 mg
Vitamín B65 mg
Vitamín B9400 mcg
Vitamín E25 mg
Vitamín D315 mcg

Upozornění

Nádobu uchovávejte zavřenou, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Výrobek není náhradou pestré stravy. Nevhodné pro malé děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Minimální trvanlivost: uvedena na obalu.

Vlastnosti produktu

Příchuť:malina
Barva:vícebarevná
Ean: 8588007709529 Značka: GymBeam Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek