GymBeam Dámské legíny Mesh Panel olive

Produkt GymBeam Dámské legíny Mesh Panel olive z kategorie dámské klasické kalhoty od výrobce GymBeam najdete na Sportlog.cz za 779 Kč. Celý popis 779 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámské legíny Mesh Panel patří mezi základní výbavu šatníku každé aktivní ženy. Už na první pohled si vás získají svým jednoduchým designem s nápisem GymBeam a síťovinovým panelem v oblasti stehen. Samozřejmostí je také promyšlený střih, který zvýrazní kulaté pozadí a ukáže okolí, že se při dřepech rozhodně nešetříte. Materiál perfektně odvádí pot, a tak se skvěle hodí na silový i vytrvalostní trénink.

Dámské legíny Mesh Panel mají moderní nadčasový design a promakaný střih, který zakulatí vaše pozadí

Dámské legíny Mesh Panel patří mezi základní kousky šatníku každé aktivní ženy. Perfektně padnoucí oblečení totiž dokáže povznést každý trénink na úplně novou úroveň. A tyhle legíny vám k lepším výsledkům rozhodně pomohou. Na první pohled si vás získají jednobarevným designem, který se skvěle kombinuje. Abyste však nesplynuly s davem, vyšperkovali jsme je decentním nápisem GymBeam a síťovinovým panelem na stehnech. Mysleli jsme ovšem také na funkčnost. Dámské legíny jsou proto vyrobeny především z kombinace nylonu, který odvádí pot, a spandexu, díky němuž jsou maximálně strečové. Nemusíte se tak bát ani hlubokých dřepů a výpadů, legíny s vámi zvládnou jakýkoliv trénink.

Neméně důležitou vlastností legín je také jejich střih, na kterém jsme si dali extra záležet. Výsledkem je perfektně padnoucí oděv, který kopíruje ženské křivky a dodává pocit svobody při všech aktivitách. Můžete je proto nosit jak na silové, tak i vytrvalostní tréninky. Z praktických důvodů jsme přidali i kapsu, do které se vleze telefon či jiné drobnosti. Samozřejmě ale víme, co je pro každou ženu při cvičení také důležité dobře vypadat. Proto jsme legíny vytvořili tak, aby zvýraznily ženské křivky, a především zakulatily pozadí. Buďte si proto jisté, že vám to v nich bude slušet při každém tréninku. Nejlépe vypadá v kombinaci se sportovní podprsenkou Mesh Panel.

Modelka měří 160 cm a má na sobě velikost XS.

Dámské legíny Mesh Panel a jejich výhody

  • jsou vyrobeny z funkčního materiálu, který odvádí pot
  • strečový střih perfektně sedí postavě
  • zvýrazní ženské křivky a kulaté pozadí
  • mají jednobarevný design, který se dobře kombinuje
  • mají praktickou kapsu na drobnosti
  • ideální na silový i vytrvalostní trénink

Materiál

Hlavní materiál: 75 % nylon 25 % spandex

Vedlejší materiál: 90 % polyester, 10 % spandex

Tabulka velikostí

Rozměry oblečení v nenataženém stavu.

VelikostXSSMLXL
Délka vnitřního švu88,5 cm90 cm91,5 cm93 cm94,5 cm
Obvod pasu53 cm57 cm61 cm65 cm69 cm
Obvod boků68,5 cm72,5 cm76,5 cm80,5 cm84,5 cm
Délka předního sedu24,2 cm24,8 cm25,4 cm26 cm26,6 cm
Délka zadního sedu34,2 cm34,8 cm35,4 cm36 cm36,6 cm
Obvod spodního lemu nohavice18 cm19 cm20 cm21 cm22 cm

Vlastnosti produktu

Velikost:L
Barva:Zelená
Ean: 220044 Značka: GymBeam Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek