GymBeam CLA 240 kaps.

Produkt GymBeam CLA 240 kaps. z kategorie spalovače tuků od výrobce GymBeam najdete na Sportlog.cz za 369 Kč. Celý popis 369 Kč Ověřit dostupnost

Popis

CLA nebo konjugovaná kyselina linolová je přírodní spalovač tuků, který navíc přispívá k udržení správné hladiny cholesterolu v krvi.

CLA: přírodní spalovač tuků pro udržení normální hladiny cholesterolu

CLA je konjugovaná kyselina linolová v kapslové podobě. Ovlivňuje snižování tělesné hmoty tím, že pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu v krvi. CLA je označením pro konjugovanou kyselinu linolovou, jde tedy o formu kyseliny linolové, která patří mezi polynenasycené omega-6 mastné kyseliny. CLA můžete najít i v hovězím mase nebo jiných živočišných produktech. Jednu dávku tvoří 2 kapsle, kterými přijmete až 1600 mg CLA. Pro docílení požadovaných výsledků a vytoužené postavy je vhodné užívání CLA kombinovat s pravidelnou sportovní aktivitou.

CLA a jeho výhody

  • přírodní spalovač tuku bez přidaných stimulantů
  • v jedné dávce obsahuje 1600 mg CLA
  • podporuje normální hladinu cholesterolu v krvi
  • je vhodný pro lidi se zájmem redukovat tuk a celkovou hmotnost

Složení

Saflorový olej (Carthamus tinctorius) (80% konjugovaná kyselina linolová - CLA), softgelová kapsle (želatina, glycerin, čištěná voda).

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty2 kapsle
Saflorový olej (Carthamus tinctorius)2000 mg
Konjugovaná kyselina linolová (CLA)1600 mg

Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určený pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8588006485424 Značka: GymBeam Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek