GymBeam Adaptér na kliky Steel

Produkt GymBeam Adaptér na kliky Steel z kategorie podpěry na kliky od výrobce GymBeam najdete na Sportlog.cz za 299 Kč. Celý popis 299 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Adaptér na kliky Steel je skvělou fitness pomůckou pro procvičení celého těla. Je vyroben z vysoce kvalitní pevné oceli, díky čemuž zvládne jakoukoliv zátěž. Ergonomický tvar podpěr ve tvaru písmene ,,S" minimalizuje tlak na klouby, ramena a zápěstí. Všestranné využití nabízí možnost procvičení vždy jiné svalové partie.

Adaptér na kliky Steel - efektivní fitness pomůcka z vysoce kvalitní oceli s ergonomickým tvarem

Adaptér na kliky Steel bude vaším věrným pomocníkem při každém tréninku. Je vyroben z vysoce kvalitní pevné oceli, díky které je připraven zvládnout jakoukoliv zátěž. Výhodou je také ergonomický tvar podpěr ve tvaru písmene ,,S", který efektivně minimalizuje tlak na klouby, ramena a zápěstí při cvičení.

O komfort se při cvičení postarají také jemné a vyztužené rukojeti. Adaptér na kliky Steel s sebou přináší široké využití - procvičit jím totiž můžete záda, ruce, hrudník, ramena, tricepsy, břicho či sedací svaly! Navíc vám ho praktická velikost a jednoduchá obsluha umožní používat kdekoliv.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8586022210297 Značka: GymBeam Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek