Gym Beam tepláky Slimfit Black

Produkt Gym Beam tepláky Slimfit Black z kategorie oblečen od výrobce GymBeam najdete na Sportlog.cz za 549 Kč. Celý popis 549 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Stylové fitness tepláky jsou vůbec prvním produktem z připravované velkolepé kolekce Gym Beam Clothing. Oživte svůj šatník touto svěží novinkou, která si vás získá designem, zúženým střihem a sníženým sedem. Kombinují funkčnost, módní trendy, a navíc vám perfektně padnou. Ukažte všem, jak jste tvrdě trénovali!

Trendové tepláky Gym Beam do fitka i na každodenní nošení

Stylové fitness tepláky jsou hned prvním produktem z připravované velkolepé kolekce Gym Beam Clothing. Vychutnejte si ve svém šatníku tuto svěží novinku, která si vás získá designem, zúženým střihem a sníženým sedem. Kombinují funkčnost, módní trendy, perfektně padnou a jsou esteticky navržené na každou postavu. Navíc jsou vyrobené jedinečným způsobem tak, aby udržely vaše tělo v optimální teplotě během tréninku a vy jste nezískali jen maximální pohodlí a komfort, ale posunuli i své limity na maximum.

Tyto slim fit tepláky jsou absolutním "must-have" trhákem ať už na tréninky nebo každodenní nošení. Jsou trendové, mají minimalistický design, jednoduché Gym Beam logo na levé noze při kapse a dokonale ukáží každý obrys vašich svalů. Ukažte všem, že jste tvrdě trénovali!

Model měří 185 cm a má na sobě velikost XL.

Tabulka velikostí

RozměrSMLXLXXL
Obvod v pase (cm)*6064687276
Obvod boků (cm)104106108110112
Obvod členka (cm)2626272830
Vnitřní šev (cm)7880828486
Vnější šev (cm)100102105107108

* - nenatažený stav.

Vlastnosti a popis tepláků

Tepláky v černé barvě s bílým minimalistickým nápisem Gym Beam na levé noze pod kapsou, obsahují po obou stranách kapsy se zipem, díky čemuž nepůsobí jen jako tepláky na cvičení, ale i na běžné nošení. Výborně vám sednou, ale využít můžete i šňůrku na zatahování v pase, která je na gumičku. Tepláky jsou vyrobené z kvalitního materiálu, který je tvořen z 80 % bavlnou a z 20 % polyesterem.

Jak se starat o tepláky z kolekce Gym Beam Clothing?

Tyto stylové tepláky nevyžadují žádnou speciální péči. Prát je je potřeba při teplotě 30 °C, nejideálněji naruby, aby vám vydržely jako nové co nejdelší dobu. Nejsou mačkavé, proto je nemusíte žehlit, ale pokud patříte k pedantům, žehlete je raději při mírné teplotě. Nežehlete však přes potisk ani naruby.

Vlastnosti produktu

Velikost:M
Barva:černá
Ean: 12913 Značka: GymBeam Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek