Gummies Imunity Boost 60 dávek

Produkt Gummies Imunity Boost 60 dávek z kategorie doplňky stravy od výrobce Gummies products najdete na Sportlog.cz za 580 Kč. Celý popis 580 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Imunity Boost od Gummies podpoří váš imunitní systém, zlepší celkové zdraví a posílí vitalitu. Imunity Boost: Želatinové bonbony s Irským mořským mechem. Podpoř myšlení přírodní cestou !

Posilněte svou imunitu přírodním a chutným způsobem s Imunity Boost, inovativními želatinovými bonbony obohacenými o organický Irský mořský mech. Tento unikátní doplněk stravy je pečlivě formulován, aby podpořil váš imunitní systém, zlepšil celkové zdraví a posílil vitalitu.

Irský mořský mech je superpostavina a brainfood, tedy přísada, která podporuje mentální schopnosti. Skrývá v sobě 72 minerálů, obsahuje vápník, hořčík, zinek, železo, jod, vitamíny A, B5, B6, B9, C, K, E a mnoho dalších. Irský mech je lehce stravitelný a podporuje přirozené hubnutí, jelikož navozuje pocit sytosti. Působí také proti volným radikálům a podporuje odvádění těžkých kovů z těla. Napomáhá udržovat hormonální rovnováhu.

Gummies Imunity Booster v bodech:





  • Denní podpora pro vaši imunitu: S denní dávkou 1-2 bonbony získáváte přirozenou obranu proti běžným nemocem.


  • Přírodní složení: Využíváme sílu Irského mořského mechu, znám svými vysokými hodnotami minerálů a vitamínů, pro maximální zdravotní přínos.


  • Přátelské k dietě: Tyto bonbony jsou 100% veganské, bez lepku, bez laktózy a non-GMO. Ideální volba pro každého. Ke slazení používáme výhradně nerafinovaný tapiokový sirup bez přidaného cukru.


  • 60 bonbonů v balení: Dostatek na celý měsíc podpory vašeho zdraví a pohody v jednom balení.




Nechte Imunity Boost stát se vaším denním spojencem ve snaze o silnější imunitu a lepší zdraví. Tyto bonbony nejsou jen chutné, ale jsou plné živin, které vaše tělo potřebuje k udržení optimální funkce. Integrujte je do svého každodenního režimu a prožijte rozdíl, jak přirozeně zvyšují vaši imunitu a posilují váš organismus.

Doporučené dávkování Gummies Imunity Booster:





  • 1-2 želatinové bonbony




Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte s suchu, temnu a teplotě do 25°C.

Nutriční hodnoty Gummies Imunity Boost 60 dávek:

1 kusRHP
Energetická hodnota0 kJ
6 kcal
Tuky0 g
Sacharidy1,5 g0,5 %
Z toho cukry0,85 g2,5 %
Vláknina0,1 %
Bílkoviny0,5 g0,1 %
Magnézium2,5 mg1 %
Draslík125 mg0,5 %
Sodík4 mg1 %
Organický irský mořský mech600 mg
Organický kořen lopuchu65 mg
Organický měchýřník200 mg


RHP - referenční hodnota příjmu



Složení:



Magnézium, draslík, sodík, organický irský mořský mech, organický kořen lopuchu, organický měchýřník, kyselina citronová, BIO jablko, BIO pomeranč, BIO grep, BIO mango, citronová šťáva, citrát sodný, kokosový olej, karnaubský vosk, gel z mořského mechu.



Alergeny:



Neobsahuje.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 0745314130585 Značka: Gummies products Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek