Grit HTFX Hockey Tower JR

Produkt Grit HTFX Hockey Tower JR z kategorie hokejové tašky od výrobce GRIT najdete na Sportlog.cz za 3769 Kč. Celý popis 3769 Kč 3869 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Nová prostorná hráčská taška Grit Hockey Tower HTFX s revolučním systémem ukládání výstroje do jednotlivých přihrádek. Jedná se o vhodnou alternativu k oblíbenému modelu Grit HTSE. GRIT Tower HTFX je hokejová taška vyrobená z robustních a velmi pevných materiálů. Konstrukce tašky je vyztužená a zpevněná rámy, které umožňují držet požadovaný tvar tašky. Hlavní vychytávkou tašek GRIT je špičkově zpracovaný systém odvětrávání, který je umístěn na zadní vyztužené straně. Díky ventilačním otvorůmmůže Vaše výstroj vysychat okamžitě po uložení do dělených přihrádek.
Určitě oceníte vnitřní rohožku, která je součástí tašky. Velmi praktická pomůcka při svlékání, nebo přezouvání bruslí. Na boční straně jsou umístěny úchyty, kterými lze k tašce upevnit hokejku. Samozřejmostí jsou velká terénní kolečka, která jsou zapuštěná do pevného rámu. Zvládnete tedy i pohyb ve špatném terénu. Výrobce nešetřil ani na zipech a karabinách, které jsou dostatečně robustní a vyrobeny z kvalitních materiálů.

Vyztužená konstrukce, zpevněné rámy
Velké robustní zipy a připínací karabiny
Na boční straně úchyty na hokejku
Důmyslný systém odvětrávání na zadní vyztužené straně (umožňuje okamžité vysychání výstroje)
Terénní kolečka, pro pohyb v horším terénu
Součástí tašky je také praktická rohožka na přezouvání
Rozměry tašky: 84 x 51 x 43 cm
Objem tašky: 184 litrů
Hmotnost: 4,95 kg

Vlastnosti produktu

Barva:černá
Ean: 670477003646 Značka: GRIT Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek