GreenFood Tyrosin 90 kapslí

Produkt GreenFood Tyrosin 90 kapslí z kategorie anabolizéry a no doplňky od výrobce GreenFood Nutrition najdete na Sportlog.cz za 253 Kč. Celý popis 253 Kč 276 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tyrosin - esenciální aminokyselina, která se přirozeně vyskytuje ve stravě. Moderní doplněk pro fyzicky a psychicky zatěžované jedince s antikatabolickým účinkem. Napomáhá udržovat koncentraci při fyzickém výkonu a současně zlepšuje jeho efektivitu. Celkově zvyšuje "psychickou energii" pro mentální funkce.

Svými účinky TYROSINE napomáhá při:



  • zvýšení motivace a stimulace pro fyzický výkon


  • urychlení regenerace


  • zvyšování fyzické výkonnosti


  • stavech mentální a psychické únavy


  • "spalování" a redukci nadváhy


  • budování antistresové bariéry organismu




Charakteristika účinné látky:

L-Tyrosin je jednou ze základních aminokyselin, která je výchozí látkou nervového přenašeče dopaminu, norepinefrinu a epinefrinu, dále je prekurzorem hormonu štítné žlázy. Při trvale zvýšené jak fyzické tak i psychické aktivitě v organismu dochází k deficitu těchto neurotransmiterů (přenašečů nervových vzruchů), což snižuje jak schopnost koncentrace, tak i celkovou výkonnost a dostavují se stavy trvalé únavy. Napomáhá tedy ke zvýšení mentální aktivity. Další funkce této aminokyseliny je její spoluúčast na mechanismu, který napomáhá zvyšovat využívaní energie z tukové tkáně – "sekundární spalovač".

Doporučené dávkování:



  • užijte 1x denně 2 kapsle 30 minut před zátěží. Nepřekračujte doporučené dávkování.




Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím.

Nutriční hodnoty GreenFood Tyrosin 90 kapslí:


2 kapsle
L-Tyrosin
1000 mg


Složení:

L-Tyrosin, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC - Empty Hard capsule from Hypromellose), protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý .

Alergeny:

Neobsahuje

Vlastnosti produktu

Barva:zelená
Ean: 8594193920631 Značka: GreenFood Nutrition Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek