Green Idea Manuka Mycofoot - tonikum 50ml

Produkt Green Idea Manuka Mycofoot - tonikum 50ml z kategorie údržba a čištění obuvi od výrobce Green Idea najdete na Sportlog.cz za 202 Kč. Celý popis 202 Kč 224 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Mycofoot Spray obsahuje vysoké koncentrace účinných antimikrobiálních látek, manuky a australského čajovníku. Spray výrazně omezuje zápach nohou při zvýšené potivosti nebo u neprodyšného materiálu obuvi. Doporučuje se používat k hygieně nohou u osob s častým výskytem mykóz.




SLOŽENÍ:



obsahuje: PEG-12 Dimethicone, Alcohol Denat., Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Aqua, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Propolis Cera, Limonene, Linalool


POUŽITÍ


Mycofoot Spray aplikujte na pokožku několikrát denně. V aplikaci pokračujte několik dní po vymizení problémů. Doporučujeme použít i v případech, kdy navštívíte místa s vyšším rizikem přenosu mykóz (bazény, sauny,…).


UPOZORNĚNÍ


Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura. Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem!

Vlastnosti produktu

Barva:zelená
Ean: 8594060114125 Značka: Green Idea Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek