Gravity Drift black/red

Produkt Gravity Drift black/red z kategorie vázání na snowboard od výrobce Gravity najdete na Sportlog.cz za 2999 Kč. Celý popis 2999 Kč 3352 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zcela nový vrchol pánské kolekce vázání Gravity je tady! Tohle dvoustrapové vázko se může pochlubit sofistikovanou konstrukcí z nylonu vyztuženého skelnými vlákny, 3D strapy, hliníkovými ráčnami a heelcupy. Drift nabízí spoustu pohodlí a mimořádnou spolehlivost, proti svému předchůdci G3 má navíc o 30 % nižší hmotnost a lepší odolnost. Přitom kvůli němu nemusíš vyloupit banku.

• Flexible 3D Straps – Anatomicky tvarované strapy poskytují dokonalou směs pohodlí a odezvy při jízdě a to vše při nízké hmotnosti.
• Hliníkové ráčny – Táhla ráčen u nejvyšších modelů Drift a Fenix jsou vyrobena ze slitiny hliníku a jsou tím pádem odolnější proti poškození než ráčny s plastovými táhly.
• Hliníkový Heelcup – Nové nejvyšší modely vázání Drift a Fenix mají objímku paty vyrobenou ze slitiny hliníku pro vyšší odolnost a pevnost základny vázání.
• Krytka základny – Krytka základny vázání z EVA materiálu s gelovým tlumením pod patou pohltí nárazy při dopadech a tlumí vibrace při jízdě.
• Kompatibilita: 4x2, 4x4, Channel

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 38
Barva:černá
Značka: Gravity Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek