Gravity Cosa pánský snowboard + Raven S230 Black vázání

Produkt Gravity Cosa pánský snowboard + Raven S230 Black vázání z kategorie snowboardy od výrobce Gravity najdete na Sportlog.cz za 7290 Kč. Celý popis 7290 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Gravity Cosa je univerzální allround snowboard ideální pro ridery, kteří si chtějí hlavně zajezdit na sjezdovce a občas i v prašanu. Pro jezdce s velkou nohou (boty 11 a výš) je určena wide verze. Gravity Cosa pánský snowboard

Gravity Cosa je univerzální allround snowboard ideální pro ridery, kteří si chtějí hlavně zajezdit na sjezdovce a občas i v prašanu. Pro jezdce s velkou nohou (boty 11 a výš) je určena wide verze.


• Flex: 6
• Freestyle: 7/10
• All-mountain: 10/10
• Freeride: 9/10

• Camber – Klasické prohnutí snowboardu, umožňuje nejstabilnější jízdu po hraně, přesnost a maximální možnou pružnost při odrazu do skoku. Ideální pro all-mountain snowboardy a pro freestyle s nejvyššími nároky na přesnost a velký odraz (pop).
• Directional – O něco delší špička než patka umožňuje flexibilitu pro vyšší výkon ve směru dopředu a lepší klouzání v prašanu. Directional prkna si poradí s jakýmkoliv terénem.
• Poplar Woodcore – Všechny snowboardy Gravity jsou vyráběny ze 100% dřevěného jádra. Používáme kvalitní topolové dřevo doplněné o panely tvrdého exotického dřeva.
• Biax (0°/90°) – Nejčastěji používaný způsob laminace dodává snowboardu kvalitní pop a lehkou torzní flexi. Díky tomu prkno lehce zatáčí a užiješ si s ním spoustu zábavy na sjezdovkách i ve snowparku.
• Urethane Sidewall – 360° polyuretanový sidewall chrání hranu proti poškození, lépe přenáší energii na hranu a tlumí vibrace.
• Micro Inserts – Inzerty jsou umístěny v pozici 4 × 2 cm. Proti běžným inzertům (4 × 4 cm) umožňují přesnější nastavení postoje.
• Prewaxed Base – Všechny naše snowboardy jsou již z výroby navoskované a nachystané pro okamžité použití.


Raven S230 Black snowboardové vázání

Allmountain / Freestyle vázaní značky Raven. Je vhodné do všech terénů. Botu ve vázání upevníte pomocí klasických ráčen.


Vázání má možnost nastavení sklonu opěrky, díky které máte okamžitý přenos energie a odezvu. 3D profil vrchního strapu vám dodá větší pohodlí. Odolné vázání. Vázání je vyráběno ve dvou velikostech SM a ML. Klasické, mnoha lety osvědčené vázání, které dlouho vydrží. Touto volbou nemůžete nic zkazit.

Technické informace:
- allmountain / freestyle
- základna: kompozitní
- patka: kompozit
- ráčny: kompozit
- opěrka se stavitelným náklonem
- disk 4x4 umožňující nastavení úhlu natočení

Vyráběné velikosti:

S/M (pro boty EU 37 - 42)
M/L (pro boty EU 41 - 47)

Parametry produktu Raven S230 Black snowboardové vázání

UrčeníUnisex

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 43-47
Délka:163 cm
Šířka:Širší (Wide)
Barva:černá
Značka: Gravity Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek