Goldfield Turbo Red-Devil 60 kaps.

Produkt Goldfield Turbo Red-Devil 60 kaps. z kategorie anabolizéry a no doplňky od výrobce Goldfield najdete na Sportlog.cz za 1149 Kč. Celý popis 1149 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Turbo Red-Devil je komplexní náhrada steroidů obsahující rostlinné výtažky, vybrané aminokyseliny, vitamíny a minerální látky. Díky těmto účinným složkám je doplněk vhodný pro všechny, kteří usilují o svalový růst, zvýšení výkonu, hladiny testosteronu a podporu libida.

Turbo Red-Devil - komplexní náhrada steroidů s obsahem rostlinných výtažků, aminokyselin, vitamínů a dalších účinných složek

Turbo Red-Devil je komplexní náhrada steroidů ve formě praktických kapslí, která obsahuje celou řadu účinných složek. Je proto ideální pro všechny sportovce a další lidi, kteří usilují o zlepšení silových výkonů, vytrvalosti, nárůst svalové hmoty, zvýšení hladiny testosteronu či libida. Důležitou součástí doplňku jsou rostlinné výtažky například z pískavice řeckého sena (Trigonella Foenum Graecum L.) a kotvičníku zemního, který pravděpodobně znáte spíše pod jeho latinským názvem Tribulus terrestris. Tyto extrakty se často přidávají do doplňků zvyšujících výkon, hladinu testosteronu a svalový růst. Nechybí však ani extrakt z rostliny muira puama, která je známá jako přírodní afrodiziakum, či výtažek z rostliny maca. Ta se řadí mezi adaptogeny, které jsou používány pro zvyšování odolnosti organismu vůči stresu a jiným vnějším vlivům. Ve složení najdete také extrakt z rostliny eleutherococcus, guarany, která se používá pro povzbuzení organismu, či skořice, jenž je běžnou součástí spalovačů tuku.

Kapsle obsahují také důležité vitamíny, které plní svou roli. Například vitamíny B6 a B12 přispívají ke správné funkci imunity, nervového systému, psychiky a energetického metabolismu. Vitamín C má zase vliv na fungování imunity, ochranu buněk před oxidačním stresem a správnou tvorbu kolagenu, který je důležitý pro optimální funkci chrupavek. Kromě toho však kapsle obsahují také vitamín B5 (kyselina pantothenová), který přispívá ke správné látkové přeměně důležité pro tvorbu energie, správné syntéze a látkové přeměně steroidních hormonů, vitamínu D i některých neurotransmiterů. V neposlední řadě má však také vliv na snížení únavy a vyčerpání. Obsažený vitamín B3 pak přispívá ke správné funkci energetického metabolismu, svalů a snížení únavy i vyčerpání. Na správné funkci psychiky a srdeční činnosti se pak podílí například vitamín B1.

Důležitou roli mají však také minerální látky. Například zinek pomáhá s udržením normální hladiny testosteronu v krvi a správnou syntézou bílkovin. Železo má zase vliv na kognitivní funkce, správný přenos kyslíku v těle a fungování imunity. Obsažený chrom pak přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi. Svou úlohu plní v organismu i měď, která přispívá ke správné látkové přeměně důležité pro tvorbu energie a fungování nervového systému. Pomáhá však také chránit buňky před oxidačním stresem. Ke správné spermatogenezi pak přispívá selen, který má zároveň vliv i na optimální funkci štítné žlázy. Posledním z výčtu minerálních látek je pak jód, který má vliv například na fungování nervového systému.

Abyste ze všech obsažených látek vytěžili maximum, nechybí ve složení ani piperin. Tento extrakt z černého pepře se přidává do doplňků za účelem zvýšení vstřebatelnosti jednotlivých složek. Nechybí však ani kapsaicin, který je běžnou součástí spalovačů tuku, či antioxidant astaxantin. Ty pomáhají snižovat oxidační stres a bojovat s volnými radikály. Ve složení však najdete také vybrané aminokyseliny. Například l-arginin má vliv na produkci oxidu dusnatého, který má za následek rozšíření cév.

Doplněk je ve formě praktických kapslí, které jsou populární mezi kulturisty, silovými sportovci i vytrvalci.

Turbo Red-Devil a jeho výhody

  • funkční náhrada anabolických steroidů
  • obsahuje přírodní výtažky, aminokyseliny, vitamíny, minerální látky
  • má vliv na udržení normální hladiny testosteronu v krvi
  • přispívá k látkové přeměně důležité pro tvorbu energie
  • pomáhá snižovat únavu a vyčerpání
  • přispívá ke správné spermatogenezi
  • je populární mezi lidmi, kteří chtějí zvýšit svalový růst, výkon a libido
  • vhodný pro kulturisty, silové sportovce i vytrvalce
  • je ve formě praktických kapslí

Složení

Komplex vitálně důležitých látek (kořen maca, Tribulus terrestris, Muira puama, Eleutherococcus, guarana, extrakt z pískavice řeckého sena, glukózový para-hydroxybenzyl a allylové izotiokkyanáty ze sinapis alba a skořice, Ascophyllum nodosum, kyselina křemičitá, stabilizátor (kyselina alginová)), l-arginin, acetyl-L-tyrosin, hovězí želatinové tobolky (barviva: E127, E171, E172), askorbát sodný, turbo booster (komplex kyseliny alginové s fosforem, astaxanthin, piperin a kapsaicin), síran železnatý, pyridoxin (B6), citrát zinečnatý, chlorid chromitý, niacin (B3), glukonát manganičitý, kyselina pantothenová (B5), glukonát měďnatý, ryboflavin (B2), thiamin (B1), seleničitan sodný, jodičnan draselný, kobalamin (B12).

Dávkování

Zvolte si dávku na základě vaší tělesné hmotnosti:

do 60 kg = 1 kapsle

do 90 kg = 2 kapsle

nad 90 kg = 3 kapsle

Tuto dávku užívejte 30 minut před každým tréninkem nebo silovým výkonem. V netréninkové dny užijte 1-3 kapsle při snídani nebo obědě. Produkt je vhodný k dlouhodobému užívání, ideální je kromě užívání tohoto doplňku navýšit i příjem bílkovin.

Pozor na nežádoucí účinky! Při zvýšené dávce se můžete více potit nebo budete cítit mírné napětí. V tom případě je třeba dávku snížit a tyto příznaky zmizí.

Tabulka nutričních hodnot

Hodnoty1 kapsle
Energetická hodnota2,5 kcal/ 10,6 kJ
Tuky10 mg
Sacharidy240 mg
Bílkoviny360 mg
Komplex vitálně důležitých látek365 mg
Turbo komplex36 mg
L-arginin140 mg
Acetyl-L-tyrozin140 mg
Chrom360 μg
Zinek7 mg
Železo5,6 mg
Měď1,1 mg
Selen55 μg
Mangan2,2 mg
Jód60 μg
Vitamín C70 mg
Vitamín B13,3 mg
Vitamín B24 mg
Vitamín B324 mg
Vitamín B512 mg
Vitamín B66 mg
Vitamín B125 μg

Upozornění

Preparát skladujte na suchém místě bez přístupu přímého slunečního záření. Skladujte mimo dosah malých dětí. Nevhodný pro kojící a těhotné ženy a pro děti do 15 let. Stanovená doporučená denní dávka se nesmí překročit. Nesmí se používat jako náhrada pestré stravy.

Vlastnosti produktu

Barva:červená
Ean: 9000005000020 Značka: Goldfield Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek