GoldBee Legíny Zateplené Stahující Pas Black Barva: Černá, Velikost: XL

Sleva Novinka
Produkt GoldBee Legíny Zateplené Stahující Pas Black Barva: Černá, Velikost: XL z kategorie dámské legíny od výrobce Goldbee najdete na Sportlog.cz za 1777 Kč. Celý popis 1777 Kč 2090 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Naše zateplené stahovací legíny jsou vytvořeny speciálně pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci tepla, pohodlí a elegantního vzhledu. Vyrobeny z kvalitní zateplené látky, která ti poskytne teplo i v nejchladnějších dnech, tyto legíny mají navíc optický trik – zmenší tě až o dvě velikosti!

Zateplená látka s jemným počesem uvnitř je ideální na zimní měsíce, udrží tě v teple a pohodlí. Speciálně upravený pas ti pomůže skrýt nafouknuté bříško a pár kilogramů navíc, zatímco zůstáváš stylová a sebejistá. Jestli se rozhoduješ mezi dvěma velikostmi, doporučujeme vybrat tu větší – pro optimální pohodlí a stahovací efekt. V případě správně zvolené velikosti legíny neprosvítají.

Tyto legíny nejenže skvěle vypadají, ale také se pohodlně nosí. Krásně padnou a při správně zvolené velikosti nepronikne světlo, což zajišťuje klidný pocit a sebevědomí po celý den.

Vyrábíme je ručně v České republice, s důrazem na kvalitu a detaily. Stahující střih a vysoký stahovací pas tě podrží a zvýrazní tvou postavu. Modelka na obrázku měří 175 cm a má na sobě velikost S.

S našimi zateplenými stahovacími legínami se můžeš těšit na teplo, pohodlí a sebevědomí, kdekoliv a kdykoliv.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Velikost:XL
Barva:Černá
Střih:Vysoký pas
Druh produktu:Legíny
Druh sportu:Běh
Druh sportu:Fitness
Druh sportu:Jóga
Druh sportu:Pilates
Druh sportu:Volnočasové
Značka: Goldbee Prodejce: Nebbia
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek