GIMME Balanční odrážedlo s platformou Viko - modrobílé

Produkt GIMME Balanční odrážedlo s platformou Viko - modrobílé z kategorie odrážedla od výrobce GIMME najdete na Sportlog.cz za 849 Kč. Celý popis 849 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Balanční odrážedlo Viko je vybaveno platformou, je stabilnější a poskytuje oporu pro nožičky.

Nejčastější úzkostí batolat při prvních krůčcích na kole je zvedat nohy ze země a pokládat je na pedály. V případě balančního odrážedla tento problém odpadá, protože dítě je neustále v kontaktu se zemí a v případě tohoto odrážedla si může nožičky položit také na platformu. Možnost podepření nožiček je pro dítě velmi důležité, protože mu to dává pocit bezpěčí. Díky tomu se může soustředit na učení dalších aspektů jízdy na kole, například na řízení, zatáčení, brzdění nožičkami. Také nastupovaní a vystupování je o to jednodušší. O to jednodušší pro něj později bude přechod na klasické kolo.



Ultralehké odrážedlo Viko váží pouze 2.9kg,což ho činí jedním z nejlehčích odrážedel na trhu. Nízká hmotnost a dobrá ovladatelnost zajišťují, že vaše dítko zvládne dlouhé trasy. Konstrukce je vyvážena tak, že eliminuje potřebu postranních koleček, díte tak samo trénuje rovnováhu, podporuje tak rozvoj ale také posílení středu těla.



Řízení je velice intuivní, řídítka jsou ve výšce 56cm s protiskluzovými kryty. Vysoce pevný a odolný ocelový rám unese až 30kg.



Kola jsou tvrdá, bezdušová a pěnová, o rozteči 11 palců. Toto odrážedlo nemá žádnou brzdu. Je vhodné pro děti od 3 do 6 let, dokud nepřesedlají na šlapací kolo. Doporučená výška je od 85-110cm.



Obsah balení:
  • Uživatelský manuál
  • Balanční odrážedlo Viko

Vlastnosti produktu

Průměr kol:12"
Barva:bílá
Ean: 5907773228509 Značka: GIMME Prodejce: Sport365
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek