GIMME Balanční odrážedlo s brzdou Nemo -růžová

Produkt GIMME Balanční odrážedlo s brzdou Nemo -růžová z kategorie odrážedla od výrobce GIMME najdete na Sportlog.cz za 1199 Kč. Celý popis 1199 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Balanční odrážedlo Nemo je ultralehké odrážedlo vhodné pro děti vybavené brzdou a blatníky. Odražedlo Nemo je vhodné pro děti 2-6 let.

Nic nepotěší rodiče víc než správný rozvoj vašeho dítěte. Toto odrážedlo rozvíjí rovnováhu, balanc, obratnost fyzickou zdatnost, reflexy atd. Pokud je dítko zapálené do pohybu, doporučujeme před klasickým šlapacím kolem zvolit ještě jeden krok a to je odrážedlo, děti potom jízdu na klasickém kole zvládají mnohem lépe.



Jednou z klíčových dovedností je vůbec jízda samotná, pochopení všech principů, hlavně brždění. Zpočátku děti brzdí klasicky nožičkami a pořádně si obrousí podrážky. Poté přichází ale další krok a tím je klasická ruční brzda. Toto odrážedlo je vybaveno ruční brzdou, které zastaví zadní kolo. Tento způsob brždění je mnohem bezpečnější, než brzda předního kola.



Velikou předností tohoto odrážedla je nízká hmotnost rámu 3.3kg a 12palcová kola. Díky nastavitelnému, pohodlnému, měkkému sedlu a řídítkům s protiskluzovými rukojeťmi můžete krásně vše nastavit na vaše dítko. Řídítka se dají vysunout až do výšky 68cm.



Odražedlo Nemo je vhodné pro děti 2-6 let. Ultra lehký ocelový rám unese až 30 kg, kola jsou uložená na ložiskách a jsou vybavena blatníky.



Šířka řídítek: 45cm

Obsah balení:
  • Uživatelský manuál
  • Balanční odrážedlo Nemo

Vlastnosti produktu

Průměr kol:12"
Barva:růžová
Ean: 5907773228486 Značka: GIMME Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek