GAAM Vitamin D 100 kapslí

Produkt GAAM Vitamin D 100 kapslí z kategorie vitamín d od výrobce GAAM najdete na Sportlog.cz za 249 Kč. Celý popis 249 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vitamin D od GAAM má velký vliv na organismus, je potřebný pro růst buněk a nervový systém. Vitamín D také zlepšuje výsledky fyzického cvičení. Vitamín D má velký vliv na organismus, je potřebný pro růst buněk a nervový systém. Vitamín D také zlepšuje výsledky fyzického cvičení. Vitamín D je dobrý pro tvorbu kostí, protože reguluje rovnováhu vápníku v kostech a zubech, což je něco, co působí proti osteoporóze a zubnímu kazu. Vitamin D působí proti svalové slabosti, srdečním a cévním chorobám a je dobrý i pro pokožku a vlasy.



  • Mnoho zdravotních výhod


  • Dobré pro kostru


  • Zvýšená absorpce minerálů


  • Zvýšený imunitní systém




Vitamín D zlepšuje vstřebávání minerálů v těle. Vitamín D je potřebný pro vstřebávání vápníku a fosforu ve střevě. Vitamin D také reguluje hormonální rovnováhu, zvyšuje produkci testosteronu, zvyšuje chuť na sex a je dobrý pro plodnost. Vitamín D má posilující účinek na dopamin a norepinefrin, které ovlivňují naši pohodu.

Vitamín D je baktericidní a je dobrý pro imunitní systém, působí proti únavě a depresi. Vitamín D také působí proti nachlazení a chřipce.

Vitamín D je dobrý při revmatismu, akné, ekzémech a lupénce. Vitamín D reguluje imunitní systém a působí proti zánětu.

Vitamin D je také dobrý při problémech s játry, zácpě, krátkozrakosti a zlepšuje citlivost na inzulín a snižuje riziko cukrovky 2. typu.

Doporučené dávkování:



  • užívejte 1 kapsli denně.




Upozornění: skladujte v suchu, chladu, dobře uzavřené a mimo dosah dětí

Nutriční hodnoty GAAM Vitamin D 100 kapslí:

v 1 kapsli
Vitamín D100 ug


Složení:



Cholekalciferol (vitamin-D3), plniva: mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý, oxid křemičitý.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 7350077750623 Značka: GAAM Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek