GAAM Beta Caroten 60 kapslí

Produkt GAAM Beta Caroten 60 kapslí z kategorie antioxidanty od výrobce GAAM najdete na Sportlog.cz za 279 Kč. Celý popis 279 Kč 267 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Beta Caroten od GAAM je doplněk stravy s extra antioxidačním účinkem, který pomáhá udržet normální stav pokožky. Beta Caroten je doplněk stravy s extra antioxidačním účinkem, který pomáhá udržet normální stav pokožky. Udržuje její krásnou barvu po slunění a také přispívá k udržení normálního stavu zraku.

Beta-karoten je prekurzorem vitamínu A, což je jeden z nejdůležitějších vitaminů v těle. Beta-karotenen od značky GAAM si klade za cíl udržet vaši pokožku a sliznice zdravé a funkční. Pomáhá také k normální funkci imunitního systému a podílí se na procesu specializace buněk.



  • provitamin vitaminu A


  • pomáhá udržovat normální stav pokožky, sliznic a zraku


  • ochrana před sluncem


  • zdravější tón pleti


  • zdravější pleť




Proč vás betakaroten zhnědne? Právě pigment beta-karoten dodává například mrkvi její oranžovou barvu. Podobně to funguje, když užíváte betakaroten jako doplněk stravy. Beta karoten od značky GAAM aktivuje proces pigmentace pokožky, což vede k přirozeně hnědšímu tónu pleti. Betakaroten také aktivuje proces kožních buněk k produkci melaninu, který vám do jisté míry poskytuje přirozenou ochranu před škodlivými slunečními paprsky.

Doporučené dávkování:



  • 1 kapsle denně.




Upozornění: Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu. Doporučená denní dávka by neměla být překročena. Skladujte v suchu, chladu, dobře uzavřené a mimo dosah dětí.

Nutriční hodnoty GAAM Beta Caroten 60 kapslí:

v 1 tabletěRHP
Beta karoten25 mg
Z toho EQV. kyselina retinová2000 μg250 %


RHP - referenční hodnota příjmu



Složení:



Beta-karoten, plniva: mikrokrystalická celulóza, oxid křemičitý, stearan hořečnatý, kapsle: želatina (hovězí).

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 7350077750609 Značka: GAAM Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek