Franzis maketová stavebnice závodního motoru Porsche Carrera 547 v měřítku 1:3

Produkt Franzis maketová stavebnice závodního motoru Porsche Carrera 547 v měřítku 1:3 z kategorie stavebnice od výrobce Franzis Verlag najdete na Sportlog.cz za 5669 Kč. Celý popis 5669 Kč 6175 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Špičková maketová stavebnice závodního motoru Porsche Carrera typ 547 ve velkém měřítku 1:3! Krásný dárek pro každého milovníka aut.

FUNKČNÍ MAKETA ZÁVODNÍHO BOXEROVÉHO MOTORU PORSCHE Z ROKU 1953 * REALISTICKÉ ZVUKY * PRŮHLEDNÉ KRYTY PRO SLEDOVÁNÍ MOTORU * SIMULACE ZÁPALU SVÍČEK * VELKÉ MĚŘÍTKO 1:3

Zažijte motor boxer všemi smysly! Podívejte se, jak se ventily otevírají a zavírají, jak se klikový hřídel přesně otáčí, zavřete oči a uslyšíte původní zvuk motoru, pociťte vibrace motoru!



Závodní motor Typ 547 Carrera je legendou od výrobce sportovních vozů Porsche. Toto technické mistrovské dílo dovedlo vozidla jako 356 a 550 Spyder k četným závodním vítězstvím v 50. a 60. letech a vytvořilo tak základ pro mýtus Porsche. S tímto balíčkem postavíte průhledný funkční model čtyřválcového motoru boxer z roku 1953 za zhruba šest hodin.
Postavte si svůj vlastní model legendárního boxerového motoru dodávaného v letech 1950-1960 do závodních speciálů, jako Porsche 356 nebo 550 Spider. Všechny díly se pohybují jako originál: kliková hřídel, písty, ventily, simulovaná zapalovací jiskra, fungující rozdělovač zapalování, poháněné kolo ventilátoru. Se zvukovým modulem!



Tento funkční model jako stavebnice byl vyvinut společně s muzeem Porsche na základě originálních výkresů. Více než 300 plastových součástí, z nichž některé jsou pohyblivé, můžete připojit a sešroubovat. Není nutné žádné lepení - příjemný zážitek ze stavby modelu je zaručen!
Vertikální hřídele, písty a ventily se pohybují v realistické interakci. Dokonce i zapalovací jiskry ve válcích jsou simulovány LED diodami.
Průhledné části krytu umožňují, aby mechanika motoru a konstrukce motoru byly viditelné a srozumitelné zvenčí.
Integrovaný zvukový modul s originálním zvukem motoru Porsche je dalším vrcholem této detailní repliky technického mistrovského díla z Zuffenhausenu.



Závodní motor Type 547 Carrera byl prvním motorem Porsche vyvinutým speciálně pro závodění. Vývojový tým vedený Ernstem Fuhrmannem navrhl tuto revoluční jednotku se zvláštním zaměřením na kompaktní design a zároveň je extrémně robustní. Počáteční výkon motoru boxer 110 k a zdvihový objem 1,5 litru přivedly různé závodní vozy Porsche k mnoha legendárním úspěchům od roku 1953. Stavebnice závodního motoru Carrera přináší vertikální hřídelový motor typu 547 na váš stůl jako průhledný funkční model v měřítku cca 1:3. Fascinující technologický projekt pro malé i velké.



Vysoce kvalitní reproduktor pro silný zvuk.
Komponenty lze snadno zasunout a sešroubovat - bez jakéhokoli lepidla.
Zapalovací jiskry ve válcích jsou simulovány LED diodami.
Měřítko: 1:3
Obsáhlá doprovodná kniha nabízí spoustu znalostí o Porsche (pouze v Němčině)
Návod obsahuje podrobné pokyny pro stavbu krok za krokem.
Vyrobeno se souhlasem Dr. Ing. hc F. Porsche AG.
Model motoru navržený a vyvinutý Johnem Ansonem.



Obsah balení:
Sada 300 kusů
Návod
Ke zprovoznění potřebujete baterie 3 x 1,5V (nejsou součástí balení).



Rozměr motoru: 27,5 x 28,5 x 28 cm
Věk: 14+



Video k produktu: https://www.youtube.com/watch?v=z56EWiqIsNI&t=10s

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 4019631675507 Značka: Franzis Verlag Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek