Force POINTS černo-bílý cyklodres + Force VICTORY černé cyklokraťasy

Produkt Force POINTS černo-bílý cyklodres + Force VICTORY černé cyklokraťasy z kategorie cyklistické dresy od výrobce Force najdete na Sportlog.cz za 1490 Kč. Celý popis 1490 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Dres byl navržen pro nejnáročnější jezdce požadující funkční materiály a kvalitní zpracování. Zvolený materiál je velmi jemný, elastický a rychleschnoucí. Prodloužené rukávy a úzký sportovní střih napomáhá dokonalé aerodynamice.

Tyto kraťasy do pasu byly navrženy pro jezdkyně, které požadují funkční materiály a kvalitní zpracování. Kraťasy dokonale padnou na tělo díky jemnému a elastickému materiálu. Výhodou je široký elastický lem v pase a nohavice zakončené pohodlnou pružnou lycrou. Force POINTS černo-bílý dámský cyklodres - kr. rukáv

Dres byl navržen pro nejnáročnější jezdce požadující funkční materiály a kvalitní zpracování. Zvolený materiál je velmi jemný, elastický a rychleschnoucí. Prodloužené rukávy a úzký sportovní střih napomáhá dokonalé aerodynamice.

Dámský dres
celorozepínací, 3 zadní kapsy, YKK zip
elastická guma v pase s protiskluzným silikonem
odvětrání na bocích, reflexní prvky
materiál: 85% polyester 15% spandex
baleno v sáčku

Force VICTORY černé dámské cyklokraťasy do pasu s vložkou

Tyto kraťasy do pasu byly navrženy pro jezdkyně, které požadují funkční materiály a kvalitní zpracování. Kraťasy dokonale padnou na tělo díky jemnému a elastickému materiálu. Výhodou je široký elastický lem v pase a nohavice zakončené pohodlnou pružnou lycrou.

Dámské kraťasy do pasu
pohodlná anatomická vložka
zakončení nohavic širokým protiskluzným lemem
vysoký pas pro větší pohodlí
zadní kapsa pro úschovu drobností
materiál: 85% nylon, 15% elastan
materiál vložky: 85% polyester, 15% elastan
hustota vložky: 132 kg/m3
baleno v sáčku

Vlastnosti produktu

Velikost:XL
Barva:bílá
Značka: Force Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek