Force FASHION černo-šedý dres + Force BLADE MTB černé cyklokraťasy

Produkt Force FASHION černo-šedý dres + Force BLADE MTB černé cyklokraťasy z kategorie cyklistické dresy od výrobce Force najdete na Sportlog.cz za 2290 Kč. Celý popis 2290 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Dres byl navržen pro nejnáročnější jezdce požadující funkční materiály a kvalitní zpracování. Zvolený materiál je velmi jemný, elastický a rychleschnoucí. Prodloužené rukávy a úzký sportovní střih napomáhá dokonalé aerodynamice.

MTB kraťasy byly navrženy pro jezdce, kteří požadují pohodlnost a zároveň i volnost. Zvolený materiál je pevný a tím pádem dobře odolává protržení. Gelová vložka vám zajistí maximální pohodlí. Vedle nešlápnete ani s jejich jednobarevným a jednoduchým designem. Force FASHION černo-šedý cyklistický dres - krátký rukáv

Dres byl navržen pro nejnáročnější jezdce požadující funkční materiály a kvalitní zpracování. Zvolený materiál je velmi jemný, elastický a rychleschnoucí. Prodloužené rukávy a úzký sportovní střih napomáhá dokonalé aerodynamice.

Verze SLIM, unisex
celorozepínací, 3 zadní kapsy
elastická guma v pase s protiskluzným silikonem
reflexní prvky, YKK zip, odvětrání na bocích
materiál: 100% polyester
baleno v sáčku

Force BLADE MTB černé cyklokraťasy s odnímatelnou vložkou

MTB kraťasy byly navrženy pro jezdce, kteří požadují pohodlnost a zároveň i volnost. Zvolený materiál je pevný a tím pádem dobře odolává protržení. Gelová vložka vám zajistí maximální pohodlí. Vedle nešlápnete ani s jejich jednobarevným a jednoduchým designem.

Odnímatelné vnitřní kraťasy s GELOVOU vložkou, guma v pase
2 přední kapsy a 2 zadní kapsy na zip, YKK zip
materiál: vnější kraťasy: 88% polyester, 12% spandex - 143 g
vnitřní kraťasy: 90% polyester, 10% spandex-150 g
baleno v sáčku

Technické informace / velikostní tabulka:
Ke stažení: https://www.kckcyklosport.cz/ImgGalery/Img1/files/900320.pdf

Vlastnosti produktu

Velikost:XL
Barva:černá
Značka: Force Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek