Flow NX2 Carbon graphite

Produkt Flow NX2 Carbon graphite z kategorie vázání na snowboard od výrobce Flow najdete na Sportlog.cz za 10290 Kč. Celý popis 10290 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tohle vázání je splněným snem každého freeridera. NX2 Carbon je nejcitlivější vázání v kolekci Flow a představuje bezkonkurenční propojení s tvým prknem při agresivní jízdě z prudkého svahu i tricích na zábradlí. Jedná se o upgrade legendárního NX2 a to hlavně v oblasti hibacku. Ten je jednodílný a vyrobený ze směsi nylonu s karbonem, díky čemuž ti nabídne bezkonkurenční odezvu zadní hrany. K vylepšení došlo i u základny, která je vybavena vložkou Slip-N-Grip z uhlíkového kompozitu a umožňuje hladší vstup a přesnou odezvou. Také ExoFrame Fusion strap se dočkal nové PRO verze, která je z pevnějšího materiálu a zároveň zachovává pro Flow již legendární pocit pohodlí při jízdě.

• Baseplate

Aluminum Alloy, Rockered NX2-Series - vyrobená ze slitiny hliníku, nejpevnější a nejcitlivější základna s okamžitou odezvou a maximální kontrolou od okraje k okraji
2.5 ° Canted BankBeds - měkké polštáře z EVA materiálu pro ztlumení nárazů a vlivů, pod úhlem 2,5 ° pro optimální postoj.
Slip-N-Grip - stélka se speciálním povrchem, který usnadňuje zadní vstup do vázání a zároveň poskytuje lepší odezvu a propojení s deskou
Power Triangle - propojuje hiback se základovou deskou pro ještě lepší odezvu na patě

• Hiback

Carbon-Infused Nylon, Asym UniBack Fuse-Series - lehký jednodílný hiback asymetrického tvaru, který odpovídám konturám boty a jízdním úhlům, ti nabízí oporu v širokém rozsahu. Díky uhlíku disponuje vyšší tuhostí pro efektivní přenos energie a maximální kontrolu nad prknem.
Speed-entry - odklápěcí hiback dovoluje zadní vstup do vázání
N-Gel Heel cushioning - tlumící gel pro větší pohodlí při dopadech

• Strapy

Fusion ExoFrame Pro Powerstrap - dva Exo-spine strapy podložené jednodílným tvarovaným Fusion Powerstrapem. Ten pokrývá větší plochu boty než klasické samostatné strapy, čímž podporuje komfort a rovnoměrnou distribuci tlaku a energie na základovou desku. PRO verze je vyrobena z pevnějšího TPU pro maximální výkon.
Active Strap Technology - unikátní technologie funguje velmi jednoduše tak, že při odklopení patky se zároveň dopředu vysune nártový strap a uvolní tak místo tvojí noze. Při vrácení patky do svislé polohy se vrátí i strap na své místo a pevně obemkne botu.

• Přezky LSR

Aluminium Locking Slap Ratchets - speciální hliníkové přezky, které umožňují uzamčení tvé oblíbené úrovně utažení strapů pro stejně vyladěný pocit z každé jízdy.
Funguje jak pro zadní Speed-entry, tak při klasickém bočním vstupu přes strapy

• Disk

Aluminum Offset Multi-Disk - středový disk, který pasuje na všechny typy inzertů včetně Burton Channel (ICS); 4HP + 3HP + Channel inzerty

• Komfort: 8/10
• Odezva: 10/10
• Tuhost špička-pata: 10/10
• Boční tuhost: 10/10

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 45-48
Barva:Černá
Značka: Flow Prodejce: Sport365
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek