FitBoom Shark Cartilage 100 kapslí

Produkt FitBoom Shark Cartilage 100 kapslí z kategorie kloubní výživa od výrobce FitBoom najdete na Sportlog.cz za 259 Kč. Celý popis 259 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Shark Cartilage od FitBoom je přírodním zdrojem chondroitin sulfátu, který je klíčovou složkou kloubní chrupavky, a v kombinaci s hydrolyzovaným kolagenem a vitaminem C představuje skvělé řešení problémů pohybového aparátu. Žraločí chrupavka se podílí na zmírnění zánětu a zpomalení vaskularizace v chrupavce lidských kloubů. Působí také jako prevence rakoviny. Žraločí chrupavka posiluje imunitní systém, je dobrou prevencí proti různým onemocněním. Je přirozeným zdrojem chondroitin sulfátu, který je klíčovou složkou kloubní chrupavky, a v kombinaci s hydrolyzovaným kolagenem a vitaminem C představuje skvělé řešení problémů pohybového aparátu.

FitBoom Shark Cartilage je komplexní vysoce účinnou trojkombinaci kloubní výživy obohacenou o vitamin C a hydrolyzovaný kolagen.

FitBoom Shark Cartilage je určen k udržení zdraví pohybového aparátu a pojivové tkáně. Slouží jako prevence proti zraněním a regeneruje vazy, chrupavky a kloubní spojení. Může napomáhat proti bolesti a zánětu pohybového aparátu. Pravidelné užívání přípravku FitBoom Shark Cartilage prodlouží vitalitu a pevnost kloubů, kostí a chrupavek, které jsou ohroženy nadměrnou námahou, sportovní aktivitou nebo zraněním a zvyšujícím se věkem.

FitBoom Shark Cartilage v bodech:



  • kloubní výživa která chrání klouby


  • žraločí chrupavka ve vysoké dávce


  • podporuje zdraví kloubů


  • zlepšuje zdraví pokožky


  • rychlejší hojení ran




Doporučené dávkování:



  • Užívejte 2 kapsle denně, nejlépe ráno. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.




Upozornění: Jedná se o doplněk stravy, který nenahrazuje pestrý jídelníček. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Potravinové doplňky by neměly být užívány jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Neužívejte při těhotenství nebo kojení. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Nutriční hodnoty FitBoom Shark Cartilage 100 kapslí:

2 kapsle
Energetická hodnota0 kJ
0 kcal
Tuky0 g
Sacharidy0 g
Bílkoviny0 g
Žraločí chrupavka500 mg
Hydrolyzovaný kolagen400 mg
Vitamin C80 mg


Složení:



Žraločí chrupavka, hydrolyzovaný kolagen, vitamin C (kyselina l-askorbová), stearan hořečnatý (E470b), rostlinná kapsle.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8586021371456 Značka: FitBoom Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek