FitBoom Rýžové vločky 1000g

Produkt FitBoom Rýžové vločky 1000g z kategorie proteinové kaše od výrobce FitBoom najdete na Sportlog.cz za 134 Kč. Celý popis 134 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Rýžové vločky od FitBoom jsou skvělá bezlepková volba pro celiaky nebo pro všechny, kteří hledají alternativu k tradičním obilným vločkám. FitBoom Rýžové vločky je skvělá volba pro celiaky nebo pro všechny, kteří hledají alternativu k tradičním obilným vločkám. Rýžové vločky jsou přirozeně bezlepkové, ale přesto bohaté na všechny živiny, které jsou obsaženy v jiných druzích obilných vloček - jsou vynikajícím zdrojem: komplexních sacharidů vlákniny a některých vitamínů a minerálů. Protože jsou měkké a rychle se vaří, jsou vynikající k přípravě rychlé snídaňové kaše, ale také do jogurtu, k zahušťování polévek nebo k pečení.

FitBoom Rýžové vločky v bodech:



  • přirozeně bezlepkový


  • bez laktózy


  • zdroj kvalitních sacharidů


  • vysoká proteinová stravitelnost


  • vhodný pro vegetariány i vegany




Doporučené dávkování:



  • 1 dávku 50g zalijte horkou vodou, nechte 3 minuty odstát a poté použijte jako přílohu do kaše.




Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené. Po otevření spotřebujte do šesti měsíců. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.Zvláštní režim manipulace s produktem. Podmínky pro skladování, manipulaci a dopravu: 1. Dodržujte podmínky rozpětí teplot 12 – 25 °C, krátkodobě je možné produkt řádně zabalený v originálním ochranném kartonu vystavit teplotám 5 – 30 °C. 2. Produkt je třeba skladovat v suchém prostředí do max. 60% vlhkosti. Vyvarujte se náhlým změnám teplot a vlhkosti (zabraňte manipulaci v dešti a jiné přírodní vlhkosti, na slunci, v mraze). 3. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty FitBoom Rýžové vločky 1000g:

ve 100g
Energetická hodnota1474 kJ
352 kcal
Tuky0,6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy78 g
Z toho cukry2 g
Bílkoviny7 g
Sůl0 g
Vláknina2 g


Složení:



Rýžové vločky

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8586021371708 Značka: FitBoom Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek