FitBoom Ovesné vločky 1000g

Produkt FitBoom Ovesné vločky 1000g z kategorie proteinové kaše od výrobce FitBoom najdete na Sportlog.cz za 89 Kč. Celý popis 89 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Ovesné vločky od FitBoom jsou skvělým pomocníkem při hubnutí. Po jejich konzumaci se budete cítit plnější a budete pomaleji trávit. FitBoom Ovesné vločky jsou skvělým pomocníkem při hubnutí. Po jejich konzumaci se budete cítit plnější a budete pomaleji trávit. To je způsobeno vysokým obsahem rozpustné a nerozpustné vlákniny, která spolu se sacharidy působí jako stabilizátor glukózy. Rozpustná část může vázat vodu a bobtnat v trávicím traktu, což způsobuje pocit plnosti.

Vláknina prospívá trávicímu traktu, působí proti zácpě a vyživuje organismus. Snižuje také riziko vzniku rakoviny tlustého střeva. Nerozpustná část vlákniny napomáhá dobrému vyprazdňování střev a zároveň zajišťuje lepší vylučování škodlivých odpadních látek.

Pravidelná konzumace ovesných vloček má pozitivní vliv na hladinu špatného cholesterolu díky vysokému obsahu beta-glukanu, který také pomáhá stabilizovat hladinu cukru v krvi. Studie ukazují, že lidé s vysokou hladinou cholesterolu, kteří denně snědí pouhé 3 gramy rozpustné vlákniny, mohou snížit svůj celkový cholesterol o 8 až 23 procent.

U pacientů s cukrovkou 2. typu pomáhá beta-glukan obsažený ve vločkách snižovat hladinu cukru v krvi a zvyšovat citlivost na inzulín. Ovesné vločky jsou výživné a zdravé.

Ovesné vločky mají nízký obsah tuku a naopak minimálně 5 gramů bílkovin, jeden šálek obsahuje pouze 130 kcal. Skrývají velké množství makroživin důležitých pro život, jako je měď, železo, zinek a fosfor, hořčík, zinek nebo selen. Pokud je budete konzumovat k snídani, dodají vám energii na celý den.

FitBoom Rýžové vločky v bodech:



  • bez laktózy


  • zdroj kvalitních sacharidů


  • vysoká proteinová stravitelnost


  • vhodný pro vegetariány i vegany




Doporučené dávkování:



  • 1 dávku 50g zalijte horkou vodou, nechte 3 minuty odstát a poté použijte jako přílohu do kaše.




Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené. Po otevření spotřebujte do šesti měsíců. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.Zvláštní režim manipulace s produktem. Podmínky pro skladování, manipulaci a dopravu: 1. Dodržujte podmínky rozpětí teplot 12 – 25 °C, krátkodobě je možné produkt řádně zabalený v originálním ochranném kartonu vystavit teplotám 5 – 30 °C. 2. Produkt je třeba skladovat v suchém prostředí do max. 60% vlhkosti. Vyvarujte se náhlým změnám teplot a vlhkosti (zabraňte manipulaci v dešti a jiné přírodní vlhkosti, na slunci, v mraze). 3. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty FitBoom Ovesné vločky 1000g:

ve 100g
Energetická hodnota1616 kJ
386 kcal
Tuky7 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1 g
Sacharidy68 g
Z toho cukry2 g
Bílkoviny13 g
Sůl0 g
Vláknina7 g


Složení:



Výběrové ovesné vločky.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8586021371692 Značka: FitBoom Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek