FA Protein Pancakes 1000g

Produkt FA Protein Pancakes 1000g z kategorie proteinové tyčinky od výrobce Fitness Authority najdete na Sportlog.cz za 459 Kč. Celý popis 459 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Protein Pancakes od Fitness Authority je směs na palačinky mající základ v instantní celozrné mouce, syrovátkovém proteinu, vejcích a dalších živinách. Proteinové palačinky jsou idelání k přípravě výživné snídaně.

Tento pokrm je velmi praktický, můžete ho jíst teplý i studený, vzít si ho do práce, do školy nebo na cesty. Pokud sportujete nebo jste prostě fyzicky aktivní osoba, zajistí Vám palačinky vždy a všude odpovídající příjem bílkovin, sacharidů a dalších nezbytných živin pro Váš organismus.

Díky vláknině Vás zasytí na dlouhou dobu. Plný talíř nadýchaných, chutných palačinek připravíte za pár minut. Můžete jíst samostatně rovnou z pánve nebo s jinými nutričními doplňky jako je med, arašídové máslo, javorový sirup, ovocný protlak , přírodní jogurt nebo čerstvé ovoce.

Proteinové palačinky jsou rovněž obohaceny o dostatečné množství hodnotných zdrojů bílkovin získaných ze syrovátkového proteinového koncentrátu a vajec.

Doporučené dávkování:



  • Rozmíchejte 1 odměrku (50g) v 75 ml vody nebo mléka, promíchejte vařečkou, dokud není těsto jednotné konzistence. Pokud se těsto zdá příliš husté, přidejte trochu mléka. Smažte palačinky po obou stranách na horké, dobře promazané pánvi. Podávejte teplé s vašimi oblíbenými ingrediencemi.




Upozornění: Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Produkováno ve výrobně, kde se zpracovávají i jiné ořechy a sezamová semínka. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Potravinové doplňky by neměly být užívány jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Neužívejte při těhotenství nebo kojení. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Produkováno ve výrobně, kde se zpracovávají i jiné ořechy a sezamová semínka. Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Vlastnosti produktu

Příchuť:Bílá čokoláda, Kokos
Barva:bílá
Ean: 5902448258966 Značka: Fitness Authority Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek