Expres menu Kuřecí po zahradnicku 600g

Produkt Expres menu Kuřecí po zahradnicku 600g z kategorie hotová jídla od výrobce Expres Menu najdete na Sportlog.cz za 155 Kč. Celý popis 155 Kč 159 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kuřecí po zahradnicku od Expres menu je vynikající pochoutka skvělá na oběd či večeři. Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.



Hotové sterilované kvalitní jídlo, které není potřeba vařit. Nemusí se ani přilévat voda – jídla nejsou dehydratovaná. Jídlo v sáčku můžete jednoduše ohřát a servírovat. Bez obav ho můžete sníst i studené.

Jídlo je baleno do odolných bariérových sáčků, takže ho můžete mít neustále po ruce, aniž by vás omezovalo svoji velikostí nebo skladovacími podmínkami. Ať vás čeká výlet na kole či trekové dobrodružství, jedete autem na dovolenou nebo potřebujete jídlo na ryby, můžete ho mít pořád při ruce.

O Expres menu v bodech:



  • kvalitní maso od českých farmářů


  • příprava 3-5 minut


  • ruční zpracování surovin


  • zdravé suroviny


  • 100% bez lepku


  • bez éček


  • český výrobek


  • trvanlivost až 10 let díky metodě CPT (podobná metoda zavařování)




Příprava:



  • Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.




Ohřát můžete několika způsoby


  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.


  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.


  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.


  4. Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.




Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 1 - 30 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.

Nutriční hodnoty Expres menu Kuřecí po zahradnicku 600g:


ve 100g
Energetická hodnota420 kJ
Tuky4,1 g
Sacharidy8,3 g
Z toho cukry1,2 g
Bílkoviny7,8 g
Sůl1,2 g
Vláknina1 g


Složení:

Kuřecí maso stehenní (31%), voda pitná, cibule, fazole, mrkev, hrášek, kukuřice, slunečnicový olej, mouka bezlepková (kukuřičná mouka, rýžová mouka), sůl, paprika mletá, pepř, chilli.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8594043790483 Značka: Expres Menu Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek