Epigemic Shogaol Zázvor 30 kapslí

Produkt Epigemic Shogaol Zázvor 30 kapslí z kategorie zdraví od výrobce Epigemic najdete na Sportlog.cz za 390 Kč. Celý popis 390 Kč 391 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zázvor patří mezi nejoblíbenější druhy koření. Je nezbytnou součástí zejména čínské a indické kuchyně. Klasická fytoterapie a tradiční čínská medicína ho však zároveň využívají i k léčbě mnoha zdravotních potíží.


  • udržuje normální stav a pohyblivost kloubů
  • podporuje normální funkce svalů
  • přispívá k normálnímu trávení
  • posiluje přirozenou obranyschopnost
  • napomáhá kardiovaskulárnímu systému
  • přispívá k udržení pocitu vitality a energie
  • přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi

Tento produkt vyhledávají zejména lidé, kteří chtějí pomoci s nachlazením, trávicími obtížemi, se svaly a klouby a také na podporu trávení a chuti k jídlu, činnosti srdce a redukce hmotnosti.


Náš tip – kombinovat ho můžete třeba s Kurperinem.




SLOŽENÍ:



obsahuje: 250 mg extrakt ze zázvoru standardizovaný na 10 % gingerolů a z toho podíl 6-Gingerol/6-Shogaol min. 30 %, 50 mg inulin (plnidlo), 95 mg enterosolventní kapsle HPMC.




DÁVKOVÁNÍ:



Doporučené dávkování je 1-2 kapsle 1x denně. Shogaol užívejte spíše v první polovině dne. Pokud sportujete, dejte si ho půl hodiny před pohybovou aktivitou.


UPOZORNĚNÍ


Skladujte v suchu a chladu. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 18 let. Ukládat mimo dosah dětí! Není vhodné pro těhotné a kojící ženy.



Ostatní a speciální doplňky

-v 1 kapsli
Inulin50 mg
Extrakt z kořene zázvoru250 mg
Rostlinná kapsle95 mg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8595229204619 Značka: Epigemic Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek