Czech Virus Algastin Natural Astaxanthin 60 kapslí

Produkt Czech Virus Algastin Natural Astaxanthin 60 kapslí z kategorie antioxidanty od výrobce Czech Virus najdete na Sportlog.cz za 469 Kč. Celý popis 469 Kč 499 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Algastin Natural Astaxanthin - nejsilnější přírodní antioxidant na kulturistika.com! Astaxanthin je nejsilnější antioxidant, který lze nalézt v přírodě. Několik studií demonstrovalo jeho příznivé účinky nejen pro svaly, kardiovaskulární systém, oči, mozek, ale taky na imunitu a kůži.1 Astaxanthin patří do skupiny karotenoidů a nachází se přirozeně v znatelném počtu živých organismů (losos, plaměňák, humr, atd.), které zbarvuje od oranžové do červené právě díky svým vlastnostem. Je prokázáno, že sladkovodní mikrořasa Haematococcus pluvialis má nejvyšší koncentraci astaxantinu mezi ostatními organismy v přírodě.

Astaxanthin byl předmětem více než čtyřiceti studií prováděných na lidech, které potvrzují jeho bezpečnost a účinnost.

Srovnání dalších antioxidantů s Astaxantinem:



  • 500x silnější než vitamín E


  • 560x silnější než katechiny obsažené v zeleném čaji


  • 800x silnější než Koenzym Q10


  • 3000x silnější než Resveratrol


  • 6000x silnější než vitamín C




V bodech:



  • nejsilnější přírodní antioxidant, vyroben v ČR!


  • více než 40 studií prokazující bezpečnost a účinnost


  • 60 tobolek, 60 dávek




Svaly, Klouby a Šlachy:

Byla prokázána schopnost Astaxanthinu zvýšit lidskou sílu, energii a vytrvalost, zejména u lidí, kteří vykonávají fyzicky náročnou práci či sport.

V roce 2011 se na Gatorade Sports Science Institute uskutečnila studie, během níž cyklisté absolvovali časovky při užívání 4 mg Astaxanthinu denně po dobu čtyř týdnů. Výsledky této skupiny cyklistů byly následně porovnány s výsledky skupiny, které bylo podáváno placebo. V průměru si vedla skupina užívající Astaxanthin výrazně lépe než skupina, která dostávala placebo.

Kardiovaskulární system:

Výzkum potvrdil, že přírodní Astaxanthin snižuje riziko infarktu, onemocnění srdce, a udržuje kardiovaskulární systém zdravý. Dle výsledků korejského výzkumu na pacientech s nadváhou má Astaxanthin pozitivní vliv na snížení hladiny LDL cholesterolu (tzv. "zlý" cholesterol), ApoB a ukazatele oxidačního stresu.

Imunita:

Astaxanthin má prokázaný pozitivní vliv na imunitu. Jyonouchi a kol. v roce 1995 zkoumali vliv karotenoidů na produkci imunoglobinu in vitro. Imunoglobin je protein, který imunitní systém využívá ke zneškodnění bakterií a virů. Studie prokázala, že Astaxanthin zvyšuje produkci imunoglobinu, která úzce souvisí s žádoucím vlivem na imunitu.

Oči:

Ve studii, které se zúčastnili zaměstnanci dlouhodobě pracující s počítači, vědci prokázali snížení komplikací spojených s námahou očí o 46 % po čtyřech týdnech užívání 5 mg Astaxanthinu denně.

Mozek:

Dle klinických studií může Astaxanthin zlepšovat funkce mozku, a zpomalit tak proces jeho stárnutí. Rovněž pomáhá pacientům s Alzheimerovou nebo Parkinsonovou chorobou.Výsledky studie dokládají, že Astaxanthin může sloužit jako prevence demence, a dokonce také Alzheimerovy choroby.

V další klinické studii Astaxanthin prokázal svou účinnost při zvyšování kognitivní funkce u zdravých starších lidí a při zpomalení procesu stárnutí.

Pleť:

Díky svým antioxidačním účinkům dokáže přírodní Astaxanthin chránit pokožku před poškozením UV zářením a zmírnit vnější známky stárnutí. Výsledky klinických studií, které byly prováděny na více než 40 ženách, konzistentně ukazují skvělé výsledky. Pokožka je díky Astaxanthinu lépe vyživená, hebká, jemné vrásky jsou redukovány a zvyšuje se její elasticita.

Doporučené dávkování:



  • Užijte 1 tobolku ráno s jídlem a zapijte dostatečným množstvím vody.




Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy.Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření.Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.Po otevření spotřebujte do 60 dnů. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. NIKDY NEPŘEKRAČUJTE DOPORUČENOU DÁVKU! Před užíváním se vždy poraďte se svým ošetřujícím lékařem!

Nutriční hodnoty Czech Virus Algastin Natural Astaxanthin 60 kapslí:


1 tobolkaRHP
Olivový olej - extra panenský
297,7 mg
Algastin80 mg
z toho přírodní Astaxanthin4 mg
Vitamín E14,9 mg124 %


Složení:

Olivový olej extra panenský, želatina hovězí, Algastin® (směs: přírodní astaxanthin - extrakt z mikrořasy Haematococcus pluvialis, antioxidanty: askorbyl palmitát a přírodní směs tokoferolů, slunečnicový olej, emulgátor: slunečnicový lecitin), zvlhčující látka: glycerol, tokoferol D-alfa 67%, čištěná voda, barvivo: oxid železa červený

Alergeny:

Neobsahuje

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8595661000909 Značka: Czech Virus Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek