Compass Nosič kol na tažné zařízení DOLPHIN 4 TÜV - 4 kola

Produkt Compass Nosič kol na tažné zařízení DOLPHIN 4 TÜV - 4 kola z kategorie nosiče na kolo od výrobce Compass najdete na Sportlog.cz za 5949 Kč. Celý popis 5949 Kč 6242 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Univerzální nosič jízdních kol s jednoduchým systémem upevnění, sklápěním pro přístup do kufru, s kompletně osvětleným panelem a místem pro SPZ.

Upevnění kola do nosiče se obejde bez nářadí, provádí se uchycením držáku na rám a dotažením spon na kola, umístěných na základně. Mechanismus je uzamykací a nehrozí tak odcizení kola. Růžici pro upevnění jízdního kola je nutné důkladně dotáhnout, aby se překonal odpor prokluzu v zamčené poloze.

Nosič je precizně zhotoven z oceli a každá ze čtyř základen pro jízdní kola je z hliníku stříbrné barvy. Nosič je vhodný pro čtyři jízdní kola, nepřesahující dohromady hmotnost 60 kg.

Nosič se připevňuje na kouli tažného zařízení, a zajišťuje se pomocí robustní páky a zámku. Dále je vybaven panelem s osvětlením a místem pro uchycení registrační značky (SPZ). Světelný panel je připojen k zásuvce tažného zařízení vozidla pomocí 13-pólového konektoru a je vybaven kompletními zadními svítilnami, včetně osvětlení SPZ.

I přes velké rozměry nosiče, je stále umožněn přístup do kufru a to díky důmyslné konsktrukci a možnosti sklápění celého nosiče.

Technická data
upnutí nosičena kouli tažného zařízení
panel se světlyano
připojení světelzástrčka tažného zařízení, 13-pólů
fixace jízdních kolpřední, zadní kolo a rám
zamykání kolano
zamykání nosičeano
sklápěcí mechanizmusano
materialocel, aluminium, odolný plast
pro kola14" - 29" (rozteč kol 80 - 115 cm)
max. nosnost60 kg
certifikaceTÜV approved
celkové rozměry112 x 95 x 80 cm

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8591686021264 Značka: Compass Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek