CCM Jetspeed FT5 Pro SR

Produkt CCM Jetspeed FT5 Pro SR z kategorie hokejky od výrobce CCM najdete na Sportlog.cz za 6790 Kč. Celý popis 6790 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hokejka CCM Jetspeed FT5 PRO je profesionální model hokejky pro nejnáročnější hráče, který vám pomůže rozsvítit gólové světlo za brankou a rozjásat dav fanoušků vašeho týmu. Hokejky z řady Jetspeed se vyznačují hybridním bodem ohybu s tuhou čepelí a ohybem na dvou místech ve spodní části hole. Shaft hokejky je vytvořený vrstvením nanolitových uhlíkových vláken. Díky tomu je vytvořena až neuvěřitelně silná a lehká hůl.

Díky technologii SKELETON+ dokáže hokejka pojmout veškerý cit z hráčových rukou. Shaft má tzv. R-geometrii. Novinkou je technologie SIGMA STp CARBON, která zvyšuje trvanlivost hokejky. Uhlíková vlákna jsou dokonale vrstvena a díky tomu je hokejka nejen lehká, ale i odolná a perfektně vyvážená.

Optimalizovaná čepel RR-90 s tuhým jádrem a peel-ply technologií je stejně jako shaft vylepšená technologií SIGMA STp CARBON, která zvyšuje její životnost.

Vlastnosti produktu

Pravák, levák:Levák
:Střední 85-100 flex
Barva:vícebarevná
Ean: 191520413866 Značka: CCM Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek