Carson RC jachta Ocean Queen RTR

Produkt Carson RC jachta Ocean Queen RTR z kategorie rc modely od výrobce TAMIYA-CARSON Modellbau najdete na Sportlog.cz za 5685 Kč. Celý popis 5685 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Luxusní motorová jachta Ocean Queen od firmy CARSON s proporcionálním ovládáním. Kompletní RTR balení.

Představte si perfektní odpoledne strávené na vodní hladině, kde vaše dominanta je CARSON Ocean Queen – vrchol inženýrského umu a designu, který překračuje běžné očekávání od RC lodí. S touto vysoce výkonnou motorovou jachtou, která kombinuje eleganci s nekompromisní silou, se stanete pánem všech moří a jezer, které si vyberete pro vaše námořní dobrodružství. Připravte se na nezapomenutelnou plavbu s Ocean Queen, kde rychlost, síla a elegance jdou ruku v ruce.



Proč CARSON Ocean Queen? S Ocean Queen 2,4 GHz 100% RTR získáváte nejen RC loď, ale společníka pro dobrodružství, který vás nenechá na holičkách. Díky důmyslnému designu a výkonným motorem je tato jachta synonymem pro rychlost a spolehlivost. Ať už jste na jezeře, řece nebo klidném moři, Ocean Queen se stává vaším nejlepším přítelem na vodě.



Neuvěřitelná rychlost a výkon: Dvojitý motor typu 550 dodává Ocean Queen rychlost až 30 km/h, což z ní činí jednu z nejrychlejších RC lodí na trhu. Prožijte vzrušení z rychlosti při každém dobrodružství.



Připravená k okamžité akci: S kompletním balíčkem, včetně akumulátoru NiMH 8,4V/2000mAh a nabíječky, je Ocean Queen připravena k okamžitému použití. Stačí nabít a vyrazit na vodu bez zbytečného čekání.



Dlouhá doba jízdy: Díky výkonné baterii s kapacitou 2000 mAh můžete na vodě strávit až 20 minut bez nutnosti dobíjení. Dostatek času na průzkum, závody a hraní.



Spolehlivý dálkový ovladač: Díky pokročilému 2,4 GHz dálkovému ovládání máte plnou kontrolu nad vaší jachtou bez obav z interference. Vaše loď poslouchá na slovo a je snadno ovladatelná.



Bezproblémová údržba a upgrade: S dodávanými dvěma náhradními vrtulemi a snadnou přístupností k ostatním komponentům je údržba a upgrade vaší Ocean Queen jednoduchý, což zajišťuje dlouholetou zábavu na vodě.



Seznamte se s Ocean Queen – vaším novým společníkem pro nekonečné mořské dobrodružství, kde rychlost, výkon a eleganci jdou ruku v ruce. Nechte se unést vlnami a zažijte vodní dobrodružství jako nikdy předtím!



Technické údaje:
Délka 700 mm
Šířka 200 mm
Výška 260 mm
Váhy 1450 g
Doba jízdy: 20 min
Povolená rychlost 30 km/h
Dosah ovladače 100 m
Doba nabíjení 6h



Obsah balení:
RC jachta Ocean Queen
Ovladač 2,4 Ghz
Aku 8,4V / 2000 mAh
USB nabíječka
6x AA baterie do ovladače
Návod

Vhodné pro děti od 14 let.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 4005299009679 Značka: TAMIYA-CARSON Modellbau Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek