Carson RC auto Land Rover Defender Safari 1:8

Produkt Carson RC auto Land Rover Defender Safari 1:8 z kategorie rc modely od výrobce TAMIYA-CARSON Modellbau najdete na Sportlog.cz za 3979 Kč. Celý popis 3979 Kč Ověřit dostupnost

Popis

LAND ROVER DEFENDER SAFARI v obří velikosti 1:8. Plně proporcionální, 2,4 Ghz, LED, nárazuvzdorná karoserie, plně odpruženo, RTR.

Představujeme vám Land Rover Defender Safari - vašeho nového nezastavitelného průzkumníka pro dobrodružství v jakémkoliv terénu! S tímto mimořádně odolným vozidlem, které je vybaveno funkcemi pro nadstandardní jízdní výkon, zažijete vzrušení a radost z jízdy, jako nikdy předtím. Nechte se unést do světa off-road dobrodružství s tímto špičkovým modelem, který vám nabízí skutečně autentický zážitek z jízdy na safari.



Nejenže se můžete těšit na nárazuvzdornou a robustní karoserii, která odolá i těm nejnáročnějším podmínkám, ale také na pokročilé technologie, jako je plné odpružení a 4WD s přední a zadní hnací nápravou, které vám umožní prozkoumat nejdrsnější terény bez jakéhokoliv omezení. Přední LED osvětlení přidává na praktičnosti a umožňuje vám pokračovat ve vašich dobrodružstvích i za soumraku.



S plně proporcionálním řízením, které lze snadno ovládat pomocí 2,4GHz dálkového ovladače, se stanete mistrem terénu, schopným navigovat vozidlem s přesností a gracií. Nezapomeňme na dlouhé doby jízdy až 20 minut na jedno nabití, což vám dává dostatek času na průzkum a zábavu.



Proč si vybrat Land Rover Defender Safari?
Odolný proti nárazům - Vychutnejte si jízdu bez obav, díky nárazuvzdorné robustní karoserii, která vydrží i ty nejdrsnější podmínky.
Připraven na noc - S LED osvětlením vpředu můžete prozkoumávat terén i za soumraku nebo v noci.
Mistrovské manévrování - Díky plně odpruženému podvozku a vysoce artikulovatelným osám kol se snadno vyhnete každé překážce.
Nekonečné dobrodružství - S rychlostí až 20 km/h a dobou jízdy až 20 minut na jedno nabití nikdy nebudete chtít přestat objevovat.
Plná kontrola - S plně proporcionálním řízením a 2,4GHz dálkovým ovládáním máte úplnou kontrolu nad vaším vozidlem, což umožňuje přesné manévry v každém terénu.



Připravte se na nezapomenutelné dobrodružství s Land Rover Defender 1:8 Safari - vozidlem, které změní váš pohled na off-road jízdu. Buďte připraveni, váš další velký výlet začíná právě teď!



Rysy:
1. Nárazuvzdorná robustní karoserie
2. LED osvětlení vpředu
3. Vynikající schopnosti v každém terénu
4. 4WD s přední a zadní hnací nápravou
5. Plné odpružení

Technické údaje:

Délka 500 mm
Šířka 260 mm
Výška 290 mm
Váha 1790 G
Doba jízdy 20 min
Rychlostní limit 20 km/h



Obsah balení:
RC auto Land Rover Defender Safari 1:8
Ovladač 2,4 GHz
USB nabíječka
Aku 7,4V / 1200 mAh
4x AA baterie do ovladače
Návod



Výrobek je vhodný pro děti od 8 let.
Pro náhradní díly navštivte naši sekci náhradních dílů, nebo zašlete poptávku e-mailem.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 4005299009778 Značka: TAMIYA-CARSON Modellbau Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek