CaDA RC stavebnice sporťáku Blue Knight 325 dílků

Produkt CaDA RC stavebnice sporťáku Blue Knight 325 dílků z kategorie elektronika od výrobce DOUBLE E CADA najdete na Sportlog.cz za 736 Kč. Celý popis 736 Kč Ověřit dostupnost

Popis

CaDA stavbnice sporťáku Blue Knight, 2v1 RC stavebnice, obsahuje kompletní RC výbavu, 325 dílů. Programovatelné pomocí aplikace.

CaDA SPORŤÁK BLUE KNIGHT 2v1 JE ÚŽASNÁ VELMI KREATIVNÍ RC STAVEBNICE, SE SPOUSTOU ZAJÍMAVÝCH PRVKŮ A MOŽNOSTÍ.



Stavebnice CaDA sporťáku Blue Knight je programovatelná pomocí aplikace. Stavebnice CaDA 2v1se vyznačují velmi kvalitním zpracováním, nádherným designem a funkčními doplňujícími prvky. Jedná se o stavebnici pro pokročilé a náročné stavitele. Tyto technické stavebnice nabízí spoustu různých funkcí, jako jsou třeba mechanické převody, ovladatelná kola, či funkční doplňující prvky, které se liší na závislosti od typu stavebnice. Stačí už jen sestavit dle dodávaného návodu, nebo si vymyslet vlastní. Fantazii se meze nekladou.
Stavebnice vás nadchne svými funkcemi! Není to jen o skládání, ale konečně si s modelem i pohrajete a naplno zajezdíte. Pomocí APP se dá i programovat.
Podle návodu složíte celý model a buď se dá ovládat velice snadno ovladačem anebo si můžete doslova pohrát s chytrým telefonem. Pomocí APP se dá model řídit ,,volantem,, nebo jako chytrým ovladačem, také si lze naprogramovat trasu anebo nakreslit trajektorii, kterou model potom projede. Velmi zábavná je i funkce ,,Gyroscope control,, kdy model reaguje na pohyby vašeho telefonu a máte reálný zážitek z řízení.

Technické specifikace:
Kompletní RC příslušenství
Ovladač 2.4 GHz
Dosah až 25 metrů
Délka 209 mm
Šířka 104 mm
Výška 58 mm
Rychlost 4 km/h

Obsah balení:

RC Stavebnice CaDA sporťák Blue Knight
Dálkové ovládání
Návod
Stavebnice se skládá z 325 dílů.



Stavebnice je vhodná pro děti od 6 let. Ke zprovoznění budete potřebovat 3x AA baterie a 2x AAA (nejsou součástí balení).
Stavebnice je kompatibilní s dalšími stavebnicemi z naší nabídky a také se stavebnicemi LEGO.

Video: https://youtu.be/wYsk06FiqPQ?si=2lMx9GkfYSJ0F8So

Vlastnosti produktu

Barva:modrá
Ean: 6948061927246 Značka: DOUBLE E CADA Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek