C.P. Sports Profi bandáž na loket

Produkt C.P. Sports Profi bandáž na loket z kategorie zdravotní bandáže a ortézy od výrobce C.P. Sports najdete na Sportlog.cz za 549 Kč. Celý popis 549 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Profi bandáž na loket se suchým zipem slouží k omotání a stabilizaci loktu během cvičení. Díky délce 150 cm a šířce 7,5 cm dokonale obepne paži. Je vyrobena z elastického materiálu a můžete si ji dotáhnout, jak potřebujete. Poskytne tak zvýšenou ochranu před zraněním a splňuje požadavky i těch nejzkušenějších vzpěračů a powerlifterů.

Profi bandáž na loket pomáhá zvýšit stabilitu loktu, a tím předcházet zranění

Profi bandáž na loket je tréninková pomůcka k omotání a zpevnění loketního kloubu. Má délku 150 cm a šířku 7,5 cm, díky čemuž skvěle obepne loket a poskytne mu oporu při cvičení. Je vyrobena z odolného elastického materiálu, který se dokonale přizpůsobí tvaru vaší paže i nárokům na míru stažení. Navíc má pevný suchý zip, který zaručí jednoduché a stabilní upevnění.

Profi bandáž na loket se postará o váš maximální komfort a oporu při silovém tréninku. Splňuje nároky těch nejzkušenějších vzpěračů a powerlifterů, ale ocení ji také crossfiťáci a ostatní sportovci, kteří potřebují zpevnit lokty při cvičení. V balení se nachází dva kusy bandáží.

Profi bandáž na loket a její výhody

  • je pomůcka na omotání a zpevnění loketního kloubu
  • má délku 150 cm a šířku 7,5 cm
  • má suchý zip
  • je vyrobena z elastického materiálu
  • balení obsahuje 2 bandáže
  • je ideální na powerlifting, vzpírání a crossfit
  • hodí se začátečníkům i zkušeným sportovcům

Materiál

80 % polyester, 20 % guma.

Péče

Perte ručně při teplotě 30 °C.

Vlastnosti produktu

Barva:bílá
Ean: 4260456462098 Značka: C.P. Sports Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek