BUSHIDO Rozpěrný kruh na řetěz boxovacího pytle DBX R40.2

Produkt BUSHIDO Rozpěrný kruh na řetěz boxovacího pytle DBX R40.2 z kategorie boxerské bandáže od výrobce BUSHIDO najdete na Sportlog.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč Ověřit dostupnost

Popis



Náplň každého boxovacího pytle se postupně zhutňuje, čímž vzniká v horní části pytle dutý prostor, který se pod tíhou pytle začne stlačovat řetězy. To zhoršuje vizuální efekt a zmenšuje tréninkovou plochu. Použití obruče na řetězy pytle zajišťuje, že si pytel po celou dobu zachovává svůj původní tvar a poskytuje atraktivní vzhled a optimální technické parametry. Použití obruče se doporučuje zejména v případě, že standardní délka řetězů bude zkrácena z důvodu nízkého tréninkového prostoru (čím kratší řetězy, tím větší tlak řetězů na povrch pytle).


Při tréninku na pytli často dochází ke zkroucení nosných popruhů. Takové zkroucení vede k nerovnoměrnému rozložení hmotnosti pytle na popruhy, což může způsobit jejich rychlejší opotřebení nebo roztržení švů. Použití obruče zaručuje přirozené vyrovnání popruhů a zabraňuje jejich kroucení během tréninku.


Rozpěrný kruh DBX BUSHIDO R40.2 se skládá ze šroubované obruče a 4 svorek, pomocí kterých se kruh zafixuje ke 2 protilehlým řetězům. Šroubovanou obruč lze rozebrat a provléct samotnými oky řetězů.


Vyobrazené řetězy nejsou součástí dodávky.



Parametry:



  • Materiál: ocel

  • Průměr obruče: 40 cm

  • Průměr drátu: 8 mm

  • Počet svorek: 4 ks


Upozornění:



  • Záruka 24 měsíců

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5904639192059 Značka: BUSHIDO Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek