BUSHIDO Boxerské rukavice DBX DBD-B-2 v3

Produkt BUSHIDO Boxerské rukavice DBX DBD-B-2 v3 z kategorie boxerské rukavice od výrobce BUSHIDO najdete na Sportlog.cz za 709 Kč. Celý popis 709 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Boxerské rukavice DBX BUSHIDO DBD-B-2 v3 jsou vyrobeny z kvalitní syntetické kůže, která je podšitá speciální a odolnou textilií zabraňující rychlému poškození materiálu.
Výplní rukavic je tvrzená pěna, která skvěle tlumí údery a zaručuje uživateli každodenní bezproblémové využítí jak při tréninku na boxovacím pytli tak se sparing partnerem. Dalším důležitým prvkem rukavic je široký a silný suchý zip zajisťující oporu v zápěstí a tím i minimalizuje možnost jeho zranění.




V zájmu zlepšení bezpečnosti byl palec rukavice připevněn páskem k rukavici, aby při silných úderech nedošlo ke zlomení prstu.U rukavic byla použita technologie ActivClima, která zaručuje správnou ventilaci vzduchu při tréninku a tím spojené snížené pocení. Použitá síťka na vnější straně rukavic pak napomáhá správnému větrání a rukavice tak po tréninku nezapáchají.


Parametry:



  • Materiál: syntetická kůže

  • Systém ventilace ActivClima

  • Výplň rukavic: speciální PUR pěna

  • Široký a pevný pásek na zápěstí

  • Barva: černo-bílé

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5902539011982 Značka: BUSHIDO Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek