Botas MAGNA JR Prolink

Produkt Botas MAGNA JR Prolink z kategorie lyžařské boty běžecké od výrobce Botas najdete na Sportlog.cz za 1890 Kč. Celý popis 1890 Kč 1990 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dětský model BOTAS MAGNA 49 JR PROLINK je velikostním rozšířením inovovaného modelu MAGNA 49 o dětské a juniorské velikosti. Určen je pro klasický styl lyžování na upínacím systému firmy SALOMON - PROLINK®. Atraktivní černčervený design zachovává jednotnou linii celé kolekce lyžařské běžecké obuvi. Zdvojená ochrana nohy proti vnikání sněhu a vlhkosti je zajištěna ochranným překrytím šněrování s pružnou manžetou CFT a zdrhovadlem s vodoodpudivou - WATER RESISTANT úpravou. Komfort uvnitř obuvi je zajištěn měkkou vnitřní botičkou se šněrováním kulatým šněrovadlem. Do vrchní části límce obuvi byla integrována pružná měkká manžeta CFT - CUSTOM FIT TECHNOLOGY pro maximální přizpůsobení anatomii lýtkové části nohy a zvýšení ochrany vnikání vlhkosti dovnitř obuvi.

Černá dětská turistická podešev PROLINK® Junior upínacího systému firmy SALOMON - PROLINK® ve spojení s doporučeným vázáním SALOMON PROLINK Access Jr s "univerzální" flexí 100 zaručují ideální přenos sil a výborný pocit z lyžování.

• Vrchový materiál: zdvojený svršek ze syntetických materiálů
• Podšívka: laminovaná textilie
• Vnitřní šněrování s překrytím se zdrhovadlem WICO
• Stélka: textilní s měkou pěnovou podložkou
• Podešev: SNS Profil Touring Sport
• Pro vázání Prolink nebo NNN.

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 32
Barva:Černá
Ean: 8593510456976 Značka: Botas Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek