Botas INTENSE PROLINK

Produkt Botas INTENSE PROLINK z kategorie lyžařské boty běžecké od výrobce Botas najdete na Sportlog.cz za 2390 Kč. Celý popis 2390 Kč 2490 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Inovovaný dámský model BOTAS INTENSE PROLINK pro klasický styl lyžování je určen pro pohodovou turistiku v nenáročných lyžařských terénech. Dámský model s krytým šněrováním s vrchním uzávěrem na zdrhovadlo omezující vnikání sněhu a vlhkosti do boty.
Zpevnění boků pro zvýšení stability, vnitřní rychlošněrování.

Měkký svršek s vrchním ochranným překrytím šněrování pružnou manžetou a pogumovaným zdrhovadlem s vodoodpudivou - WATER RESIST úpravou zajišťuje zdvojenou ochranu nohy proti vnikání sněhu a vlhkosti. Do vrchní části límce obuvi byla integrována pružná měkká manžeta CFT - CUSTOM FIT TECHNOLOGY pro maximální přizpůsobení anatomii lýtkové části nohy a zvýšení ochrany vnikání vlhkosti dovnitř obuvi. Pro zvýšení stability je obuv v bočních dílech vyztužena.

Komfort uvnitř obuvi je zajištěn měkkou vnitřní botičkou se šněrováním černým kulatým šněrovadlem v pevných plastových očkách a anatomicky tvarovanou vkládací stélkou INSOLE LB PERF s perforací v přední části stélky pro kvalitnější odvod vlhkosti zevnitř obuvi.

Jednoosá černá podešev SALOMON PROLINK® Touring ve spojení s doporučeným vázání SALOMON PROLINK® Auto s univerzální flexí 100 zaručuje ideální přenos sil a výborný pocit z lyžování.

Doporučené vázání: LV399014 - PROLINK AUTO

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 36
Barva:Bílá
Ean: 8593510457614 Značka: Botas Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek