BiotechUSA Mega Amino 500 tablet

Produkt BiotechUSA Mega Amino 500 tablet z kategorie komplexní od výrobce BiotechUSA najdete na Sportlog.cz za 722 Kč. Celý popis 722 Kč 749 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Mega Amino od BiotechUSA jsou silná komplexní amina pro doplnění živin do svalů! Mega Amino je jeden z nejlepších produktů BioTechu, 100% farmaceuticky čistý aminokyselinový přípravek získaný z ruzných druhů typů bílkovin. Mega Amino se velmi rychle vstřebávají, proto se rychle dostanou do krevního oběhu, a tím stimulují tvorbu hormonů a enzymů. Při užívaní tabletek se aminokyselina dostává bezprostředně - během vstřebávání - do krevního oběhu, což pomáhá udržet plynulou pozitivní dusíkovou rovnováhu, zabraňuje katabolickým procesům, podporuje anabolický růst svalů a snižuje poměr tělesného tuku.

V lidském organismu aminokyseliny nejsou jen stavební jednotkou kosterního svalstva, ale i hladkých svalových tkání. Studie dokázaly, že nedostatek aminokyselin při zvýšené fyzické zátěži vede k odbourávání svalové tkáně pro krytí potřeby energie organismu. Další důležitou úlohou aminokyselin je, že pomáhají při odbourávání tuku v buňkách, stimulují hypofýzu k vylučování růstového hormonu, což zabezpečí tvorbu svalových tkání bez tuku.

Doporučené dávkování:



  • Užívejte 4 tablety (1 dávka) před tréninkem a 4 tablety ihned po tréninku. V netréninkové dny berte 1 dávku ráno a 1 dávku večer.




Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5999076238736 Značka: BiotechUSA Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek