BiotechUSA L-Arginine 300g

Produkt BiotechUSA L-Arginine 300g z kategorie aminokyseliny od výrobce BiotechUSA najdete na Sportlog.cz za 578 Kč. Celý popis 578 Kč 599 Kč Ověřit dostupnost

Popis

L-arginin podporuje syntézu bílkovin, vytváření oxidu dusnatého (no) v organismu.

L-arginin podporuje syntézu bílkovin, vytváření oxidu dusnatého (no) v organismu. Podmíněně esenciální aminokyselina L-arginin je prekurzorem oxidu dusnatého, která je přirozeně produkována v hypofýze, tělo si ji vytváří samy. Během intenzivního tréninku však jeho potřeba značně narůstá a tělo není schopno produkovat potřebné množství. Proto je vhodné zásobovat tělo dodatečným vnějším zdrojem argininu ve formě výživového doplňku.



Výhody:




  • vytváří v těle NO (oxid dusnatý)

  • podporuje syntézu bílkovin

  • napomáhá uvolňování inzulínu



Doporučené dávkování:




  • Bez příchuti Smíchejte 2 g (půl odměrky (prášku s 400 ml vody nebo nealkoholického nápoje. Vezměte dvě porce denně. Nepřekračujte denní dávkování.



Upozornění: Doplněk stravy, vhodné zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5999076227716 Značka: BiotechUSA Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek