Biotech USA Marine Collagen 240g

Produkt Biotech USA Marine Collagen 240g z kategorie kloubní výživa od výrobce BiotechUSA najdete na Sportlog.cz za 699 Kč. Celý popis 699 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Marine Collagen od BiotechUSA si vychutnáte! Nejen, že je bez cukru, lepku a laktózy, ale má osvěžující chuť a výborné výsledky! Hydrolyzovaná forma kolagenu zajišťuje, že Kolagen je lehce stravitelný a absorbovatelný pro organismus, což zvyšuje jeho účinnost. Marine Collagen je ideální pro ty, kteří hledají kolagenový přípravek ve formě nápoje v prášku namísto kapslí. Také je vhodný i pro starší věkovou skupinu, která může mít potíže s polykáním kapslí. Přidaný Vitamín C přispívá ke správné tvorbě kolagenu a ke správné funkci nejen pokožky a cév, ale také kostí, chrupavek, zubů a dásní.

BioTech USA Marine Collagen je hydrolyzovaný rybí Kolagen obohacený o vitamin C ve formě osvěžujícího ovocného nápoje. Hydrolyzovaná forma kolagenu zajišťuje, že Kolagen je lehce stravitelný a absorbovatelný pro organismus, což zvyšuje jeho účinnost. Marine Collagen je ideální pro ty, kteří hledají kolagenový přípravek ve formě nápoje v prášku namísto kapslí. Také je vhodný i pro starší věkovou skupinu, která může mít potíže s polykáním kapslí. Přidaný Vitamín C přispívá ke správné tvorbě kolagenu a ke správné funkci nejen pokožky a cév, ale také kostí, chrupavek, zubů a dásní.

BiotechUSA Marine Collagen v bodech:





  • až 10 g hydrolyzovaného rybího kolagenu na jednu dávku


  • obohacený o vitamin C


  • neobsahuje cukr ani palmový olej


  • bez lepku a laktózy




Kolagen je základní bílkovinou, která se nachází ve vazivových tkáních a v pokožce. S přibývajícím věkem se tvorba kolagenu v těle snižuje, což může vést ke ztrátě pružnosti pokožky, vráskám, křehkým vlasům a nehtům. Proto je důležité přijímat kolagenu z externích zdrojů prostřednictvím výživových doplňků, jako je BioTech USA Marine Collagen .

Doporučené dávkování BiotechUSA Marine Collagen:





  • Rozmíchejte 1 dávku (3 polévkové lžíce = 12 g) ve 250 ml vody a užijte jednou denně.




Upozornění: Doplněk stravy. Uschovejte na suchém a tmavém místě při teplotě do 25 °C, mimo dosah malých dětí. Nevhodné pro děti. Ustanovená doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. Doplňky stravy se nesmí používat jako náhrada rozmanité stravy. Produkt neobsahuje alergeny.

Nutriční hodnoty BiotechUSA Marine Collagen 240g - Citron, Zelený čaj:

ve 12gRHP
Energetická hodnota176 kJ
42 kcal
Tuky0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy0,6 g
Z toho cukry0 g
Bílkoviny9,6 g
Sůl0,02
Rybí kolagen10 g
Vitamín C40 mg50 %


RHP - referenční hodnota příjmu



Složení:



Hydrolyzovaný rybí kolagen 84 %, aromata, kyseliny (kyselina jablečná, kyselina citronová), objemové činidlo (polydextróza), sladidlo (sukralóza), vitamin C (kyselina L-askorbová), prášek z koncentrátu červené řepy [maltodextrin, koncentrát červené řepy, kyselina (kyselina citronová)], barviva (karoteny, měďnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů), sůl.



Alergeny:



Vyznačeny tučně ve složení.

Vlastnosti produktu

Příchuť:Citron, Zelený čaj
Barva:zelená
Ean: 5999076249176 Značka: BiotechUSA Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek