Biotech USA Liver Aid 60 tablet

Produkt Biotech USA Liver Aid 60 tablet z kategorie zdraví od výrobce BiotechUSA najdete na Sportlog.cz za 483 Kč. Celý popis 483 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Liver Aid od BiotechUSA je extrakt ze semen ostropestřce mariánského a cholin přispívají k udržení normální funkce jater. Extrakt ze semen ostropestřce mariánského a cholin přispívají k udržení normální funkce jater. Vitamin C, vitamin D a selen přispívají ke správnému fungování imunitního systému. Vitamin C, vitamin E a selen přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem.

Játra jsou hlavní chemik našeho těla, slouží stovkám bio-chemických procesů jako centrum detoxikace. To je hlavní důvod proč je důležité, abychom pravidelně naši játra čistili. Při hubnutí jsou spalovány tukové tkáně a při jejich rozkladu vznikají i toxické látky. Tím že si vyčistíme játra, i snaha o úbytek nadváhy bude více efektivní. Po detoxikaci jater mohou zmizet i některé nepříjemné jevy a příznaky jako jsou poruchy trávení, bolesti zad, artritické onemocnění, onemocnění kůže, vyrážky, atd.

Doporučené dávkování:



  • 1 tabletu 2x denně, nejlépe po hlavních jídlech




Upozornění: Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a osoby, které užívají léky. Stanovená doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. Nesmí se používat jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek uvedených ve složení produktu. Uchovávejte dobře uzavřené na suchém místě při teplotě 5 ° C až 25 ° C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%, mimo dosah zdrojů tepla a přímého slunečního záření.

Nutriční hodnoty BiotechUSA Liver Aid 60 tablet:


2 tabletyRHP
Vitamín C
400 mg
500 %
Vitamín D3
100 mcg
2000 %
Vitamín E
24 mg200 %
Vitamín K
150 mcg200 %
Selen
110 mcg
200 %
Cholin bitartrát
412 mg
L-metionin
200 mg

Extrakt z artičoku300 mg
Ostropestřec mariánský260 mg
Chlorella
300 mg
Extrakt z kořene pampelišky206 mg
Extrakt z kurkumy200 mg


RHP - referenční hodnota příjmu

Složení:

Extrakt z heřmánku heřmánkového, kyselina L-askorbová, cholin bitartrát, extrakt z listů artyčoku zeleninové, extrakt z plodů Amla, extrakt z řasy chlorella, extrakt ze semen ostropestřce mariánského, L-methionin, extrakt z vašich rostlin právenka latnatý, extrakt z kořene lopuchu většího, extrakt z kořene kurkumy, objemové platby, L-cysteinu, DL-alfa -tokoferylacetát, c hole kalciferol, L-selenomethionin, protispékavá látka, leštící látka, fylochinon, barvivo.

Alergeny:

Neobsahuje.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5999076248377 Značka: BiotechUSA Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek