BioTech USA Black Blood NOX+ 330g POUZE Krvavý pomeranč (VÝPRODEJ)

Produkt BioTech USA Black Blood NOX+ 330g POUZE Krvavý pomeranč (VÝPRODEJ) z kategorie anabolizéry a no doplňky od výrobce Biotech USA najdete na Sportlog.cz za 516 Kč. Celý popis 516 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Biotech USA Black Blood NOX + je komplexní předtréninkový přípravek určený hardcore sportovcům s extrémním účinkem poháněný radikálním NOX komplexem pro tvorbu oxidu dusnatého NO a karnosinu. Všechny vysoce dávkované účinné látky, které Black Blood NOX+ obsahuje, zaručí nekontrolovatelný příval energie, zvýšení síly, výkonu, koncentrace a potlačení únavy. Výhody

radikální pro-workout s extrémním účinkem
obsahuje pouze vysoce dávkované vědecky ověřené složky
podporuje maximální napumpování a prokrvení svalů
dodává nespoutanou energii, která dlouho vydrží
zvyšuje sílu a soustředěnost
maximalizuje sportovní výkon
potlačuje únavu

Díky obsahu obsahu 10500 mg Beta-alaninu, AAKG a L-citrulin malátu je Black Blood NOX+ doporučený pro ty, kteří chtějí být v posilovně nezastavitelný. Black Blood NOX+ je předtréninkový přípravek, který obsahuje velké dávky všeho co potřebujete pro efektivní trénink. Ještě nikdy předtím jste neviděli tolik aktivních látek v takové kombinaci a kvalitě.

Tento produkt byl speciálně navržen pro ty, jejichž tělo si už zvyklo na průměrné predtréningovky, pro lidi s velkým stresem během dne pro nichž je náročné zapomenout na jejich starosti a problémy, a pro ty kteří ztrácejí motivaci a zájem o cvičení. Black Blood NOX+ přináší motivaci, která učiní váš trénink tvrdším a tvrdším, a donutí vás ho opakovat. Již nebudete chodit do posilovny mluvit a vysedávat. Pouze vy, činky, síla, výkon, koncentrace a zlepšení.

Niacin a vitamín B6 přispívají ke správné metabolismu pro tvorbu energie a ke snížení vyčerpání a únavy.

Už jste vyzkoušeli všechny predtréningovky, ale zdálo se vám, že žádná z nich nefunguje? Chcete zkusit něco opravdu efektivně? Něco co vám dodá znovu motivaci roztrhat činky na kusy? Něco, co vám pomůže soustředit se na trénink jako nikdy předtím? Dejte si doušek Black Blood NOX+ a zaútočte na železo!

Black Blood NOX + doporučují:

pro hardcore kulturisty
pro sportovce v bojových sportech v přípravném období
pro ty kteří hledají předtréninkový přípravek bez sacharidů
pro ty kteří upřednostňují práškové suplementy
jako doplněk k rýsovacím dietě

SLOŽENÍ

Black Blood NOX+ 330g

obsahuje: Black Blood NOX Complex 55,5% [L-arginin alfa-ketoglutarát, beta-alanin, citrulin-malát (L-citrulin, kyselina jablečná)], Creatine Complex 27,5% [mikronizovaný kreatin monohydrát, pufrovaný kreatin (mikronizovaný kreatin monohydrát , oxid hořečnatý), kreatin citrát (mikronizovaný kreatin monohydrát, vápenaté soli kyseliny citronové)], zahušťovadlo (xanthanová guma), L-tyrosin, protispékavé činidla (hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý), kyselina L-askorbová, aromata, kofein 1 , 57%, sladidla (acesulfam K, sukralóza) Vitamin B-Complex (kyselina nikotinová, thiamin mononitrát, pyridoxin hydrochlorid), barvivo (E151).

DÁVKOVÁNÍ

Black Blood NOX+ 330g

Smíchejte 1 dávku (19 g = 1 odměrka) přípravku s 200 ml vody a užijte 15 minut před tréninkem.

UPOZORNĚNÍ

Uschovejte na suchém a tmavém místě při teplotě do 25 ° C, mimo dosah malých dětí. Nevhodné pro děti, pro těhotné ženy, pro kojící ženy. Ustanovena doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. Výživové doplňky se nesmějí používat jako náhrada pestré stravy.

Vlastnosti produktu

Barva:černá
Značka: Biotech USA Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek