BioTech Maca 60 kapslí

Produkt BioTech Maca 60 kapslí z kategorie stimulanty a energizéry od výrobce Biotech USA najdete na Sportlog.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč Ověřit dostupnost

Popis

BioTech Maca je výživový doplněk s obsahem extraktu z Macy peruánské. Hlízy divoce rostoucí rostliny Maca pocházející z Peru jsou bohatým zdrojem fytonutrientů, aminokyselin, mastných kyselin jakož i vitamínů a minerálů. Peruánci ji nazývají super potravinou i kvůli její fyziologickým účinkem podobným ženšenu.


Výhody


  • až 1500 mg extraktu z Macy na jednu dávku
  • vysoký obsah aminokyselin, fytonutrientů, vitamínů a minerálů



SLOŽENÍ:



obsahuje: Maca 62,8% [extrakt z kořene maca (Řeřicha peruánská - Lepidium meyenii), maltodextrin], objemové činidlo (fosforečnany vápenaté), kapsle [želatina, lešticími činidlo (šelak), barvivo (oxidy a hydroxidy železa), regulátor kyselosti (hydroxid amonný), regulátor kyselosti (hydroxid draselný)], protispékavými látkami (hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý).




DÁVKOVÁNÍ:



Užijte 2 kapsle denně. Zapijte sklenicí vody.


UPOZORNĚNÍ


Uschovejte na suchém a tmavém místě při teplotě do 25 ° C, mimo dosah malých dětí. Nevhodné pro děti, pro těhotné ženy, pro kojící ženy. Ustanovena doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. Výživové doplňky se nesmějí používat jako náhrada pestré stravy.



Ostatní a speciální doplňky

-v 1 kapsliv 1 dávce 2 kapsle
Maca extrakt750 mg1500 mg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5999076234554 Značka: Biotech USA Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek