Best Body Nutrition MCT Oil 5000 500ml

Sleva Novinka
Produkt Best Body Nutrition MCT Oil 5000 500ml z kategorie ostatní sportovní výživa od výrobce Best Body Nutrition najdete na Sportlog.cz za 556 Kč. Celý popis 556 Kč 558 Kč Ověřit dostupnost

Popis

MCT Oil 5000 je ideální náhradou jedlého oleje a tuku. Například při přípravě salátů jsou vlastnosti MCT oleje velkou výhodou, zejména pro sportovce a lidi, kteří dbají na výživu. MCT olej však není vhodný pro smažení a pečení, protože není tepelně stabilní.


MCT je speciální typ mastných kyselin, které mají díky své struktuře speciální vlastnosti. Best Body Nutrition používá jako surovinu palmový olej s certifikátem RSPO.


Zkratka MCT znamená "Triglyceridy se středním řetězcem", v angličtině "Medium chain Triglycerides" (triglyceridy = tuk).


MCT se skládá z mastných kyselin se středním řetězcem s délkou řetězce 6 až 12 atomů uhlíku a glycerolu. Ve srovnání s mastnými kyselinami s dlouhým řetězcem (LCT) se velmi dobře rozpouští ve vodě. U smíšené stravy je absorbováno relativně málo MCT. Díky své vyšší rozpustnosti ve vodě ve srovnání s LCT se dostávají do krve snadněji a mnohem rychleji. MCT jsou poté transportovány přímo do jater a jsou proto k dispozici buňkám.


Samotný MCT nestačí na poskytnutí tuku. Měli byste také myslet na důležité nenasycené esenciální mastné kyseliny, jako je omega 3.




SLOŽENÍ:



obsahuje: Olej vyrobený z triglyceridů se středním řetězcem (z palmového oleje).




DÁVKOVÁNÍ:



Vhodné pro Bulletproof Coffee! "Neprůstřelná káva" je ranní posilovač energie, který se používá především u diet, jako je Paleo. Pro přípravu se v mixéru krátce promíchá asi 200 ml kávy, 1 lžíce nesoleného másla a 1 - 2 lžíce MCT oleje. Neprůstřelná káva obsahuje přibližně 441 kcal a 50 g tuku a konzumuje se na snídani. Šálek "neprůstřelné kávy" dodává tělu vysokou dávku energie, která by měla být okamžitě k dispozici


UPOZORNĚNÍ


"Neprůstřelná káva" by se neměla užívat delší dobu. Je důležité mít vyváženou stravu, která poskytuje tělu všechny důležité látky v dostatečném množství.



Ostatní a speciální doplňky

-ve 100 mlv 1 dávce 15 ml
Kyselina kaprinová36 g5,4 g
Kyselina kapronová2 g0,3 g
Kyselina kaprylová54,67 g8,2 g
Kyselina laurová2 g0,3 g

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 4260121340638 Značka: Best Body Nutrition Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek