BeastPink Dámský batoh Baby Pink

Produkt BeastPink Dámský batoh Baby Pink z kategorie ostatní fitness nářadí od výrobce BeastPink najdete na Sportlog.cz za 579 Kč. Celý popis 579 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dámský batoh je jako stvořený pro všechny aktivní dívky, které chtějí pohodlně nosit své věci. Hodí se do školy, fitka, práce, ale skvělou službu udělá také při cestování. Má mnoho kapes, které nabízí dostatek úložného prostoru. Každá z nás totiž ví, že batoh je zároveň také důležitým módním doplňkem. A tento dokonale podtrhne každý sportovní i volnočasový outfit.

Dámský batoh se stylovým designem má ideální velikost, skvěle se hodí do práce, fitka, školy i na cesty, nechybí mu kapsa na notebook a další úložný prostor

Dámský batoh by neměl chybět žádné dívce, která vyznává zdravý životní styl a chtěla by to dát vědět i svému okolí. Tento praktický batoh s dívčím designem a logem BeastPink je nejen funkční pomůckou, ale také stylovým módním doplňkem, který se hodí ke každému sportovnímu i volnočasovému outfitu. S oblibou ho tak budete používat na přenášení věcí do práce, školy či fitka. Skvělým parťákem je ale také na cestování. Díky tomu, že je vyrobený z odolného polyesteru, má dlouhou životnost. Nemusíte se tak bát ho pořádně naplnit. Samy budete překvapené, co vše se vám do něj vejde.

Největší úložný prostor nabízí velká hlavní kapsa. Do ní spolehlivě dáte svůj sportovní outfit, ale i knihy, sešity, diář, a dokonce i svačinu. Samozřejmou součástí je také taška na notebook, která udrží váš laptop v bezpečí. Abyste láhev s pitím nemusely nosit uvnitř batohu, budete na ni mít speciální otevřenou postranní kapsu. Na druhém boku je pak menší kapsa na zip, do které si můžete uložit peněženku, klíče a další cennosti, které chcete mít neustále po ruce. A samozřejmě nechybí ani další samostatná kapsa na zip v přední části batohu, která nabízí další úložný prostor. O místo tedy rozhodně strach mít nemusíte.

Velkou výhodou je, že batoh má nastavitelné ramenní popruhy. Díky nim se spolehlivě přizpůsobí vašim potřebám, perfektně sedí na těle a pohodlně se nosí. Jakmile jednou objevíte pohodlí tohoto batohu, už se nebudete chtít vracet ke kabelkám ani sportovním taškám.

Dámský batoh a jeho výhody

  • praktický batoh s moderním dívčím designem
  • má nastavitelné ramenní popruhy
  • je vybavený kapsou na notebook
  • má dvě postranní kapsy a jednu přední
  • nabízí dostatek úložného prostoru
  • jednobarevné provedení zpestřuje logo BeastPink
  • je z odolného polyesteru
  • skvěle se hodí do školy, práce a fitka
  • ideální na cestování
  • má objem 16,4 l

Materiál

100 % polyester

Rozměry

Rozměry
Délka28 cm
Šířka14 cm
Výška42 cm
Objem16,4 l

Vlastnosti produktu

Barva:růžová
Ean: 8586022219610 Značka: BeastPink Prodejce: Sport365
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek