Avento Wrist 44SA bandáž na zápěstí

Produkt Avento Wrist 44SA bandáž na zápěstí z kategorie zdravotní bandáže a ortézy od výrobce Avento najdete na Sportlog.cz za 155 Kč. Celý popis 155 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kompresní zápěstní bandáž Avento Wrist 44SA poskytuje extra podporu zápěstí při sportu nebo při rekonvalescenci po úrazu. Bandáž na zápěstí pomáhá předcházet a zotavovat se ze (sportovních) zranění. Výztuha zápěstí nabízí kromě podpory také kompresi kolem zápěstí, která snižuje bolest při cvičení. Bandáž je vyrobená z elastického a prodyšného materiálu, díky kterému se snadno nasazuje, rychle odvádí pot a nezadržuje vlhkost a poskytuje tak extra pohodlí při nošení. Ortézu na zápěstí lze navíc prát v pračce a prodává se po jednom kuse.

Velikost - obvod zápěstí
S/M - 15 až 18 cm
L/XL - 17 až 21 cm

Parametry:
- materiál: nylon, latex
- měkký a lehký kompresní materiál
- s nastavitelným stabilizačním popruhem na suchý zip
- pasuje na levou i pravou ruku

Poznámka:
Bandáž na zápěstí Avento podporu bolestivým, slabým, ztuhlým nebo poraněným kloubům zápěstí. Toto je preventivní podpůrná položka a NENÍ to lékařská ortéza. Předejděte zbytečné zátěži a možnému poškození vašeho těla. Před zahájením namáhavé fyzické aktivity se poraďte s lékařem, zvláště pokud máte nějaké fyzické omezení nebo onemocnění.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8716404340117 Značka: Avento Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek