Avento Tube posilovací vak 14 kg

Produkt Avento Tube posilovací vak 14 kg z kategorie medicinbaly od výrobce Avento najdete na Sportlog.cz za 1190 Kč. Celý popis 1190 Kč Ověřit dostupnost

Popis

S posilovacím vakem na vodu Avento Tube zlepšíte svou fyzickou kondici a sílu. Široká škála tréninkových možností a variabilita intenzity činí z posilovacího vaku ideální fitness pomůcku pro zlepšení síly, rovnováhy, stability a obratnosti. Můžete s ním cvičit prakticky kdekoliv - doma, venku, na dovolené apod. Trénink s vodním vakem aktivuje více svalů a nutí je pracovat více než běžné vybavení, a to včetně jádra a stabilizačních svalů. Vodní vak je vyrobený z extrémně pevného plastu se zesílenou stěnou. Díky 4 různým pohodlným rukojetím je možné provádět nejrůznější cviky. Vodní vak je robustní a lehce přenosný, když je prázdný.

Intenzitu lze snadno nastavit na požadovanou úroveň přidáním nebo ubráním vody. Začněte zlehka s malým množstvím vody, pak zvyšte počet opakování na cvik a na konec tréninku můžete přidat více vody pro větší zátěž, a tedy i větší intenzitu. Díky možnosti naplnit vodní vak požadovaným množstvím vody a doplnit jej vzduchem je vhodný pro každou intenzitu cvičení.

Upozornění: Před prvním použitím si pozorně přečtete všechna upozornění a pokyny. Tento produkt je určen pouze pro soukromé použití a nesmí být používán pro komerční účely, např. ve fitness centru. Děti udržujte v bezpečné vzdálenosti od fitness produktu.

- čirá syntetická tuba se 4 robustními rukojeťmi SBR (směs syntetického kaučuku) a tištěnými mírami pro 5 l / kg, 10 l / kg a 14 l / kg
- materiál: kvalitní 100% PVC
- rozměry 83 x 15 cm
- hmotnost balení: 0,82 kg
- rozměry balení: 26 x 22 x 8 cm
- adaptér ventilu pumpy POM s bajonetovým uzávěrem (pro standardní dvojčinnou pumpu)
- pumpa není součástí balení

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8716404332600 Značka: Avento Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek